Γκιστ: «Έχουμε τους πιο γρήγορους γκαρντ στην Ευρώπη»

Γκιστ: «Έχουμε τους πιο γρήγορους γκαρντ στην Ευρώπη»

Ο Τζέιμς Γκιστ έπλεξε το εγκώμιο των Νικ Καλάθη - Μάικ Τζέιμς, χαρακτηρίζοντάς τους ως τους πιο γρήγορους γκαρντ στην Ευρώπη.

Ο Αμερικανός άσος του Παναθηναϊκού, Τζέιμς Γκιστ, αποθέωσε τους συμπαίκτες του Νικ Καλάθη και Μάικ Τζέιμς, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι οι γρηγορότεροι γκαρντ στην Ευρώπη. Ενώ τόνισε ότι οι Πράσινοι μπορούν να βάλουν δύσκολα σε οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη.

«Πρέπει να καταλάβουμε πως είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και να είμαστε έτοιμοι για την αντίδρασή τους. Πρέπει να σκεφτόμαστε βέβαια και τι θα κάνουμε εμείς, όχι μόνο τι θα κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης».

Για τον Μάικ Τζέιμς και την προσαρμογή του: «Το λέω εδώ και καιρό. Έχουμε τους πιο γρήγορους γκαρντ στην Ευρώπη με τον Μάικ Τζέιμς και τον Νικ Καλάθη. Δίνουν ρυθμό, έχουν ενέργεια. Έχουμε γρήγορα γκαρντ. Λίγοι στην Ευρώπη μπορούν να μας ματσάρουν».

Για την «πράσινη» ενέργεια: «Είμαστε χαρούμενοι. Μας αρέσει να τρέχουμε. Είμαστε μια αθλητική ομάδα. Έβλεπα το ματς, να δω τι μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Είδα πόσο αθλητικοί είμαστε. Ο Κένι Γκάμπριελ μας βοήθησε. Μπορούμε να δυσκολέψουμε κάθε ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ