Γουόλτερς: «Όλοι έχουμε πίεση προσπαθώντας να διορθώσουμε τα πράγματα»

Γουόλτερς: «Όλοι έχουμε πίεση προσπαθώντας να διορθώσουμε τα πράγματα»

Ο Νέιτ Γουόλτερς μίλησε για την πίεση που επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε ξανά κακό πρόσωπο και ηττήθηκε από την Μπάγερν στο Μόναχο, πέφτοντας ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία της Euroleague.

Ο Νέιτ Γουόλτερς μίλησε για το ματς με τους Βαυαρούς, ενώ στάθηκε και στην πίεση που νιώθουν οι παίκτες του «τριφυλλιού» στην προσπάθειά τους να βελτιώσουν τα πράγματα.

Oι δηλώσεις του Νέιτ Γουόλτερς:

«Προσπαθήσαμε, παίξαμε σκληρά, όμως δεν εκτελέσαμε καλά. Στην τέταρτη περίοδο ήμασταν πίσω με 12. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις όταν κυνηγάς τους 15-16 πόντους. Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν πολύ άσχημο. Δεν είναι εύκολο να επιστρέφεις μετά από τέτοιο πρώτο ημίχρονο»

Ο Ρούμπιτ είναι πολύ καλός παίκτης μας «χτύπησε» στο ποστ. Έπρεπε να ήμασταν καλύτεροι στην άμυνα. Στην επίθεση ήμασταν αργοί, δεν βρήκαμε σκορ στο τρανζίσιον. Πρέπει να το δούμε αυτό πολύ σύντομα και να το διορθώσουμε.

Είχαμε ελεύθερα σουτ στο πρώτο ημίχρονο. Όλοι έχουμε πίεση προσπαθώντας να διορθώσουμε τα πράγματα. Πρέπει να παίξουμε με αυτοπεποίθηση. Είχαμε τέσσερις νίκες στη σειρά και θεωρώ πως μπορούμε να το ξανακάνουμε. Έχουμε καλή ομάδα. Πρέπει να βελτιωθούμε και για να το κάνουμε πρέπει να μείνουμε ενωμένοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ