Παναθηναϊκός: Ανοίγει την πόρτα της εξόδου ο Γκριγκόνις;

Παναθηναϊκός: Ανοίγει την πόρτα της εξόδου ο Γκριγκόνις;

Ο Μάριους Γκριγκόνις βρίσκεται στη Λιθουανία, με τα σενάρια γύρω από το όνομά του να φουντώνουν και να τον συνδέουν με τη Ζαλγκίρις που ψάχνει παίκτη για να καλύψει το κενό του Έβανς.

Για τη Λιθουανία αναχώρησε ο Μάριους Γκριγκόνις μετά το τέλος του ματς του Παναθηναϊκού με την Μπάγερν Μονάχου. Ο Λιθουανός δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με το Περιστέρι (7/1, 19:15), αφού δεν είναι δηλωμένος στην Basket League κι έτσι πήγε στην πατρίδα του για ένα προσωπικό του ζήτημα.

Σύμφωνα ωστόσο με δημοσιεύματα από τη Λιθουανία, η Ζαλγκίρις τσεκάρει την περίπτωσή του μετά το σοκ με τον σοβαρό τραυματισμό του Κίναν Έβανς ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Αμερικανός γκαρντ υπέστη ρήξη αχίλλειου στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε και η Ζαλγκίρις ψάχνει παίκτη στη θέση του.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Δανεικός στον Άρη ο Αμπουμπακάρ Καμαρά

Μένει να δούμε αν όντως υπάρχει κάτι με τον Γκριγκόνις ενώ βρισκόμαστε έτσι κι αλλιώς σε αναμονή εξελίξεων στον Παναθηναϊκό. Στο «πράσινο» στρατόπεδο αναμένονται μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ ώστε να αλλάξει η τραγική εικόνα της ομάδας, που δεν λέει να σηκώσει κεφάλι με τίποτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ