Ο «διπρόσωπος» Μπέικον σκοράρει όταν είναι πια αργά… (vids)

Ο «διπρόσωπος» Μπέικον σκοράρει όταν είναι πια αργά… (vids)

Μία ακόμη ήττα για τον Παναθηναϊκό, ξανά πρώτος σκόρερ ο Ντουέιν Μπέικον - Αλλά τι πραγματικά προσφέρουν στο «τριφύλλι» οι πόντοι του Αμερικανού παίκτη...

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να… ασθμαίνει (και) στη φετινή Euroleague, με το «τρένο» των play offs να απομακρύνεται πλέον αισθητά. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν στο Μόναχο με σκορ 84-68 από την Μπάγερν, έχουν ρεκόρ 6-11 όντας στη 17η και προτελευταία θέση, είναι τρεις νίκες μακριά από την πρώτη οκτάδα, ενώ ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο της Regular Season με πέντε σερί ήττες.

Ο Ντουέιν Μπέικον ήταν για πολλοστή φορά ο πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού». Για έκτο συνεχόμενο ματς σκόραρε τους περισσότερους πόντους για την ομάδα του, πετυχαίνοντας 18 χθες με την Μπάγερν, ενώ είχε και 3 ριμπάουντ, 2/9 δίποντα, 3/7 τρίποντα και 5/6 ελεύθερες βολές, σε 31:04 συμμετοχής.

Ωστόσο, ούτε τώρα είχαν αντίκρισμα οι αρκετοί πόντοι του Μπέικον, καθώς για μία ακόμη φορά ο Αμερικανός small forward πραγματοποίησε «διπρόσωπη» εμφάνιση. Μπορεί στα τελευταία ματς να πετυχαίνει 18, 20, 22, 30, 31 πόντους και πάει λέγοντας, να είναι συνέχεια ο πρώτος σκόρερ για το σύνολο του Ντέγιαν Ράντονιτς, αλλά συνήθως σκοράρει στην τέταρτη περίοδο, εκεί όπου τις περισσότερες φορές τα πάντα έχουν κριθεί και ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά έχει πετάξει… λευκή πετσέτα στους αγώνες του.

Για παράδειγμα, τους 16 από τους 18 πόντους στο παιχνίδι με την Μπάγερν, ο Μπέικον τους πέτυχε στο 4ο και τελευταίο δεκάλεπτο! Τους άλλους δύο τους έβαλε στη 2η περίοδο. Για τρία δεκάλεπτα δηλαδή το μόνο που προσέφερε στο σκοράρισμα του Παναθηναϊκού ο 27χρονος άσος ήταν 2 πόντοι!

Κόντρα στον Ολυμπιακό ο Μπέικον μέτρησε συνολικά 30 πόντους. Περίπου τους μισούς (13) τους πέτυχε όταν όλα είχαν τελειώσει. Στο 4ο δεκάλεπτο. Με την Εφές στην Τουρκία είχε 20 πόντους. Σκόραρε μόνο στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ έκλεισε το α’ μέρος όντας άποντος, με το σκορ να έχει φτάσει ήδη στο 42-26!

Αν αρχίσει ο Μπέικον να σκοράρει… και στο πρώτο ημίχρονο, με τα ματς ανοιχτά ακόμα, τότε, ναι, ο Παναθηναϊκός ίσως να επιστρέψει σύντομα στα θετικά αποτελέσματα και πιθανώς σε… τροχιά οκτάδας. Όσο όμως οι πόντοι του κορυφαίου παίκτη του δεν έχουν αντίκρισμα, τόσο η προοπτική συμμετοχής στα play offs θα απομακρύνεται όλο και περισσότερο για το «τριφύλλι»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ