Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό μετά τη συντριβή από την Μπάγερν – Έρχονται σαρωτικές αλλαγές

Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό μετά τη συντριβή από την Μπάγερν – Έρχονται σαρωτικές αλλαγές

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να απογοητεύει, στο Μόναχο έβγαλε μηδενική αντίδραση, τα προβλήματα μεγαλώνουν και αναμένονται σαρωτικές αλλαγές στην ομάδα και άμεσα...

Ο Παναθηναϊκός λίγες μέρες μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και την έντονη δυσαρέσκεια στον κόσμο της ομάδας για την εικόνα που έδειξε, γνώρισε νέα βαριά ήττα από την Μπάγερν στο Μόναχο και έπεσε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας στη Euroleague.

Οι πράσινοι όχι μόνο δεν αντέδρασαν μετά το «αιώνιο» ντέρμπι αλλά είχαν ακόμη χειρότερη εικόνα με αποτέλεσμα να χάσουν με κάτω τα χέρια (84-68) από τους Βαυαρούς.

Ο Παναθηναϊκός παραπαίει τις τελευταίες εβδομάδες, η ήττα από τον Ολυμπιακό «πόνεσε» πολύ, ενώ παρότι πριν λίγες μέρες πήρε τα «κλειδιά» και έγινε το απόλυτο «αφεντικό» ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν αποκλείεται να υπάρξουν σαρωτικές αλλαγές στην ομάδα και να είναι και άμεσες.

Η κατάσταση μοιάζει να έχει εκτροχιαστεί ή τουλάχιστον αυτό έδειξε η εικόνα του Παναθηναϊκού στο Μόναχο. Παίκτες χωρίς διάθεση, καμία επικοινωνία μεταξύ πάγκου και παρκέ, προπονητή και παικτών και μπορεί ακόμη και πριν τα ματς της επόμενης εβδομάδας οι εξελίξεις να είναι ραγδαίες.

Το πρώτο και σχεδόν δεδομένο είναι ότι το τριφύλλι θα κινηθεί για παίκτη μέχρι τη Δευτέρα που εκπνέει η σχετική διορία, αφού δεν βγαίνουν τα… κουκιά, ενώ μέσα στο προσεχές διάστημα δεν θα εκπλήξει κανέναν οποιοσδήποτε και να αποχωρήσει από την ομάδα. Από το σταφ μέχρι και τους παίκτες, με τους «σίγουρους» να είναι 2-3.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ράντονιτς μοιάζει να έχει μια ευκαιρία από τη διοίκηση να ανατρέψει την κατάσταση άμεσα, όμως είναι κι αυτός σε δύσκολη θέση και είναι λογικό όσο τα αποτελέσματα είναι σαν το χθεσινό με την Μπάγερν.

Ο Ντουέιν Μπέικον είναι ένας από τους παίκτες που είναι αδύνατον να φύγουν, ενώ ο Άντριου Άντριους είναι θέμα ημερών να λύσει τη συνεργασία του με τους πράσινους, καθώς έχει και μερικές προτάσεις στα χέρια του. Γενικότερα, τα επόμενα 24ωρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα στον Παναθηναϊκό για να βρει λύσεις, να κάνει εκκαθαρίσεις και να ανατρέψει την κατάσταση, αλλιώς κι ο ίδιος ο Ράντονιτς θα χάσει πλήρως την εμπιστοσύνη που αυτή τη στιγμή έχει από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ