Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός έχει παίξει το καλύτερο μπάσκετ»

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός έχει παίξει το καλύτερο μπάσκετ»

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση της Βίρτους Μπολόνια με τον Ολυμπιακό (12/1) και αναφέρθηκε στους «ερυθρόλευκους» με τα καλύτερα λόγια.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Βίρτους Μπολόνια για την 19η αγωνιστική της Euroleague, έχοντας ως στόχο να αφήσει πίσω του την ήττα από τη Μονακό και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Ο προπονητής της ιταλικής ομάδας, Σέρτζιο Σκαριόλο, στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης, αναφέρθηκε στον αγώνα του πρώτου γύρου μεταξύ των δύο ομάδων όπου ο Ολυμπιακός ήταν σαρωτικός και τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να κάνει μεγάλο παιχνίδι για να πάρει τη νίκη απέναντι στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι όπως είπε έπαιξαν το καλύτερο μπάσκετ στον πρώτο γύρο.

Διαβάστε επίσης: Τα δυο «όχι» του Σφαιρόπουλου στον Παναθηναϊκό, αλλά…

Όσα δήλωσε ο Σκαριόλο:

«Ο Ολυμπιακός είναι μάλλον η ομάδα που έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ στον πρώτο γύρο. Με υψηλό ρυθμό, εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας και πολλή ενέργεια στην άμυνα. Θα πρέπει να κάνουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι απέναντί τους, να αποφύγουμε τα λάθη, γιατί είναι ίσως η καλύτερη ομάδα στο να σε ωθεί σε αυτά, ειδικά με τον Γουόκαπ.

Θα πρέπει να μην τους επιτρέψουμε να τρέξουν πολύ στο τρανζίσιον και ταυτόχρονα να γυρίσουμε την μπάλα για να βρίσκουμε πάντα το κατάλληλο σημείο που θα μπορέσουμε να τους χτυπήσουμε»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ