Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις : Οι διαιτητές του Game 2

Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις : Οι διαιτητές του Game 2

Η Euroleague έκανε γνωστούς τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τη δεύτερη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις Κάουνας για τη φάση των πλέι οφ.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά τη Ζαλγκίρις Κάουνας αύριο, Παρασκευή 20/4 (21:15) στο ΣΕΦ για το δεύτερο μεταξύ τους ματς των πλέι οφ της Euroleague. Η διοργανώτρια αρχή έκανε γνωστή τη διαιτητική τριάδα που θα σφυρίξει στην αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από την Euroleague, οι Σάσα Πουκλ (Σλοβενία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) θα είναι οι τρεις διαιτητές που θα διευθύνουν την αναμέτρηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.


Ο πρώτος έχει σφυρίξει σε ματς του Ολυμπιακού πέντε φορές στη φετινή Euroleague. Αρχικά στο Τελ Αβίβ και τη νίκη των ερυθρόλευκων επί της Μακάμπι με 69-68. Επίσης, σφύριξε στο διπλό επί της Εφές με 61-58, στην εντός έδρας νίκη επί της Ρεάλ με 92-83, στη βαριά ήττα από τη Χίμκι με 82-54 και στη νίκη στο ΣΕΦ επί της Βαλένθια με 80-70.

Ο δεύτερος θα σφυρίξει για πρώτη φορά φέτος στο ΣΕΦ, έχοντας υπάρξει διαιτητής σε παιχνίδι των Πειραιωτών μονάχα δύο φορές. Στη νίκη επί της Φενέρμπαχτσέ μέσα στην Πόλη με 90-83 και στην ήττα από τη Μάλαγα στην Ανδαλουσία με 87-85.

Όσο για τον τρίτο, ήταν στην ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ με 70-62, στη μεγάλη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ με 88-86, στο διπλό της Μαδρίτης επί της Ρεάλ με 80-79 και στη συντριβή από την Μπασκόνια με 86-54.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ