Μίροτιτς: «Σπουδαία ιδέα να γίνει ομάδα Euroleague στο Ντουμπάι»

Μίροτιτς: «Σπουδαία ιδέα να γίνει ομάδα Euroleague στο Ντουμπάι»

Ο Νίκολα Μίροτιτς τάχθηκε υπέρ της ιδέας να δημιουργηθεί μια ομάδα στο Ντουμπάι η οποία θα αγωνίζεται στην Euroleague.

Η Euroleague εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται σε συζητήσεις με το Ντουμπάι και τα σενάρια γύρω από τη δημιουργία ομάδας αστέρων που θα συμμετάσχει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση από τις επόμενες σεζόν δίνουν και παίρνουν.

Αρκετά είναι τα ονόματα των παικτών που έχουν ακουστεί ότι έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον από τα Εμιράτα, με του Νίκολα Μίροτιτς να είναι ένα από αυτά.

Διαβάστε επίσης: «Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον διεθνή Μαροκινό Γιαχία Ατιγιάτ Αλάχ» (vid)

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στη Mundo Deportivo, ανέφερε σχετικά με την προοπτική επέκτασης της EuroLeague στο Ντουμπάι:

«Νομίζω είναι σπουδαία ιδέα να έχουμε ομάδα στο Ντουμπάι, γιατί όχι; Αυτή τη στιγμή η EuroLeague έχει ανάγκη από αλλαγές. Τα χρήματα που προσφέρονται και οι πόρτες που ανοίγουν με τη δημιουργία ομάδας εκεί… Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ ωραία ιδέα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Οκτώβριο υπήρξε ραντεβού στο Ντουμπάι μεταξύ των 13 μετόχων της ECA, όπου ο CEO της Euroleague, Μαρσαλ Γκλίκμαν, είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να επεκταθεί η διοργάνωση και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ