Το μήνυμα του κόσμου στον Μπαρτζώκα

Το μήνυμα του κόσμου στον Μπαρτζώκα

Η «τρέλα» του κόσμου του Ολυμπιακού για την ομαδάρα του Μπαρτζώκα και η σπουδαία «μάχη» με την Ρεάλ που ακολουθεί με το βλέμμα στην κορυφή.

Έπειτα από ένα εύκολο απόγευμα Δευτέρας, κόντρα στον Απόλλων Πάτρας, άπαντες στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού κινούνται σε ρυθμούς, Ρεάλ Μαδρίτης.

Μια αναμέτρηση στην οποία οι Πειραιώτες αναμένεται να μετρήσουν τις δυνάμεις του, κόντρα στην πρωτοπόρο «Βασίλισσα», η οποία βρίσκεται στο 13-6, με τους Πειραιώτες με την σειρά τους είναι στην δεύτερη θέση με ρεκόρ 12-7.

Το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει το ροζ φύλλο αγώνα, προκειμένου να πιάσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα τους Μαδριλένους και να συνεχίσει σε τροχιά τετράδας η οποία θα του χαρίσει το πλεονέκτημα της έδρας στα play offs.

Διαβάστε επίσης: Ο Αλμέιδα «έσπασε» την κατάρα: Ο Χιμένεθ, ο Ουζουνίδης και… οι άλλοι

Φυσικά στο μεγάλο παιχνίδι της Παρασκευής (20/01) οι Πειραιώτες δεν θα είναι μόνη μιας και η ερυθρόλευκη ΚΑΕ, ανακοίνωσε sold out, όπερ και σημαίνει πως το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστο.

Διαβάστε επίσης: Ο Αλμέιδα «έσπασε» την κατάρα: Ο Χιμένεθ, ο Ουζουνίδης και… οι άλλοι

Μια ακόμη απόδειξη πως ο κόσμος του Ολυμπιακού, «διψά» για την διάκριση που στερήθηκε πέρσι στο Βελιγράδι, επιβραβεύοντας τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του για το μπάσκετ που τους προσφέρουν την φετινή σεζόν.

Πέρα όμως από την προσεχής αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης υπάρχει και η αναμέτρηση της επόμενης εβδομάδας με την Μακάμπι, για την οποία όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ έχουν μείνει μόλις 2.500 εισιτήρια!

Έτσι αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να ανακοινωθεί ακόμη ένα ακόμη sold out για την φετινή περίοδο το οποίο θα είναι μάλιστα το τρίτο συνεχόμενο μετά από αυτά κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο και φυσικά την Ρεάλ Μαδρίτης.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι τώρα, το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Παρασκευής (20/01) κόντρα στην «Βασίλισσα», χωρίς να έχει ιδιαίτερα προβλήματα.

Ο Έλληνας πολύπειρος τεχνικός είχε όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, καθώς κανείς δεν είναι τραυματίας, ενώ ο Αϊζάια Κάνααν, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε με την πέτρα στα νεφρά του, έβγαλε ξανά όλο το πρόγραμμα.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ