Βαλένθια – Παρτίζαν 89-81: Νίκησε και παραμένει στο κυνήγι της οκτάδας

Βαλένθια – Παρτίζαν 89-81: Νίκησε και παραμένει στο κυνήγι της οκτάδας

Η Βαλένθια επικράτησε της Παρτίζαν με σκορ 89-81 και διατηρεί έτσι τις ελπίδες της για είσοδο στην οκτάδα.

Μια μεγάλη νίκη που διατηρεί ζωντανές τις όποιες ελπίδες της για είσοδο στην πρώτη οκτάδα πανηγύρισε η Βαλένθια, που επιβλήθηκε εντός έδρας της Παρτίζαν Βελιγραδίου με σκορ 89-81 στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Euroleague.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς με 20 πόντους, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Τζέιμ Γουεμπ ΙΙΙ που μέτρησε 17. Στην αντίπερα όχθη, ο Ντάντε Έξουμε έβαλε 22 πόντους και ο Κέβιν Πάντερ πρόσθεσε άλλους 14.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους Ισπανούς, που μπόρεσαν από την πρώτη κιόλας περίοδο να χτίσουν μια μικρή διαφορά. Ένα προβάδισμα που κατάφεραν να διατηρήσουν και στο δεύτερο δεκάλεπτο, πηγαίνοντας έτσι στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα στο +10 (47-37).

Στην τρίτη περίοδο η Παρτίζαν δεν μπόρεσε να κάνει κάτι περισσότερο, βλέποντας μάλιστα την αντίπαλό της να πηγαίνει και στο +11 με τη λήξη της. Ωστόσο, οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν το έβαλαν κάτω, μπόρεσαν να κάνουν το ματς ντέρμπι στο φινάλε, αλλά και πάλι αυτό δεν έφτανε, με τη Βαλένθια να παίρνει τη νίκη χάρη στο τελικό 89-81.

Τα δεκάλεπτα: 27-18, 47-37, 69-58, 89-81

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ