Μούσα: Αποθέωσε Μπαρτζώκα – Τι είπε για τον Ολυμπιακό

Μούσα: Αποθέωσε Μπαρτζώκα – Τι είπε για τον Ολυμπιακό

Ο Τζάναν Μούσα μίλησε για την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ολυμπιακός και αποθέωσε τον προπονητή των ερυθρόλευκων, ενώ αναφέρθηκε και στη θητεία του στους Πειραιώτες...

Ο Τζάναν Μούσα σε δηλώσεις του για το μεγάλο ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (21:00) για την 20η αγωνιστική της Euroleague, αναφέρθηκε στον Γιώργο Μπαρτζώκα, τον οποίο και αποθέωσε, αλλά και στη θητεία του στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Ο Βόσνιος φόργουορντ της βασίλισσας, που είναι και ο πρωταγωνιστής της ομάδας τη φετινή σεζόν μίλησε για τη «μάχη» κορυφής στο Φάληρο, ενώ στάθηκε στον Βασίλη Σπανούλη, αλλά και στις προπονήσεις που έκανε σε πολύ μικρή ηλικία στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όταν πήγα στον Ολυμπιακό είχα κάνει ατομικές προπονήσεις με τον Μπαρτζώκα ήταν μεγάλη μου τιμή, διότι ήμουν μόλις 15 ετών. Ο coach ήταν πολύ ευγενικός και με βοήθησε πολύ, μου είπε ότι έχω πολύ ταλέντο και ότι εάν συνεχίσω να δουλεύω θα πάω μπροστά. Είμαι ευγνώμων που ένας τέτοιος προπονητής πίστευε σε εμένα, έμαθα πολλά από αυτόν», δήλωσε αρχικά για τον κόουτς των Ερυθρολεύκων ο Βόσνιος, για να προσθέσει αναφορικά με το γιατί δεν έμεινε στην Ελλάδα, αλλά και για τον… Μέσι, Βασίλη Σπανούλη που εκτιμά απεριόριστα.

«Ο στόχος μου ήταν να αγωνιστώ στην αντρική ομάδα του Ολυμπιακού, ωστόσο εκείνοι είχαν άλλα πλάνα για εμένα και έτσι αποφάσισα να υπογράψω με την Τσεντεβίτα όπου μου υποσχέθηκαν ότι θα έπαιρνα χρόνο συμμετοχής και στην Ευρωλίγκα. Θυμάμαι ότι το πρώτο μου ματς στην Ευρωλίγκα, ήταν απέναντι στον Ολυμπιακό αλλά στην Κρήτη και όχι στον Πειραιά. Ξεκίνησα πεντάδα μάλιστα και έπρεπε να μαρκάρω τον Σπανούλη, το οποίο είναι σαν να παίζεις με τον Μέσι ή τον Ρονάλντο. Ο Σπανούλης είναι εξαιρετικός αθλητής αλλά και άνθρωπος, με ρώτησε αν είμαι καλά και πως πάνε οι προπονήσεις. Είναι μια στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην άσος των Νετς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ