Νέιπιερ: Ποια ομάδα της Euroleague απέρριψε τον παίκτη που θέλει ο Ράντονιτς στον ΠΑΟ;

Νέιπιερ: Ποια ομάδα της Euroleague απέρριψε τον παίκτη που θέλει ο Ράντονιτς στον ΠΑΟ;

Ο Σαμπάζ Νέιπιερ βρέθηκε στα ραντάρ και άλλης ομάδας της Euroleague. Ωστόσο, έφαγε... πόρτα.

O Σαμπάζ Νέιπιερ είναι ο εκλεκτός του Ντέγιαν Ράντονιτς, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να προσπαθούν να τον ντύσουν στα πράσινα.

Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ αρέσει πολύ στον Μαυροβούνιο τεχνικό και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στη μεταγραφική υπόθεση.

Διαβάστε επίσης: Ο… ευεργέτης Ολυμπιακός και το πρωτάθλημα που μόλις αρχίζει

Πάντως, πριν τον Παναθηναϊκό, ο Νέιπιερ είχε βρεθεί στο κατώφλι μιας άλλης ομάδας από τη Euroleague. Και αυτή είναι η Ζαλγκίρις Κάουνας. Οι Λιθουανοί είχαν βγει στην αγορά για μεταγραφική… ένεση, με τον κόουτς, Κάζις Μακσβίτις, να παραδέχεται πως έριξαν «πόρτα» στον 31χρονο παίκτη.

Ο μεταγραφικός πόθος του Ράντονιτς είχε προταθεί στη Ζαλγκίρις, με τους ανθρώπους της ομάδας να μην παίρνουν το ρίσκο εξαιτίας των τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν.

«Είχαμε την ευκαιρία να τον αποκτήσουμε, αλλά φοβηθήκαμε. Δεν προπονήθηκε ολόκληρη την περασμένη σεζόν, δεν έχει κάνει προπονήσεις και φέτος. Φαίνεται καλός στα χαρτιά, αλλά επιλέξαμε να έχουμε κάτι συγκεκριμένο αντί για ελπίδα», υποστήριξε ο 45χρονος τεχνικός.

Θυμίζουμε, πως η ομάδα της Λιθουανίας ήθελε να αντικαταστήσει τον Κίναν Έβανς που τραυματίστηκε σοβαρά στον αχίλλειο τένοντα και εν τέλει επέλεξε τον Αϊζάια Τέιλορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ