Σαμπάζ Νέιπιερ ο «εκλεκτός» του Ράντονιτς στον Παναθηναϊκό

Σαμπάζ Νέιπιερ ο «εκλεκτός» του Ράντονιτς στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην αγορά για την ενίσχυσή του, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να έχει ήδη κάνει εισήγηση για έναν συγκεκριμένο παίκτη.

Λίγο μετά την αγχωτική νίκη απέναντι στο Λαύριο, ο Ντέγιαν Ράντονιτς ανέφερε στις δηλώσεις του πως έχει καταλήξει σε έναν παίκτη και περιμένει τις εξελίξεις για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό.

Και το όνομα αυτού; Σαμπάζ Νέιπιερ. Ο Πορτορικανός γκαρντ είναι η επιλογή του Μαυροβούνιου τεχνικού για να ενισχύσει την περιφέρεια του «τριφυλλιού» και να δώσει έξτρα λύσεις τόσο στο σκοράρισμα, όσο και στη δημιουργία.

Ο 31χρονος παίκτης είχε περάσει από την Ευρώπη στο πρώτο μισό της σεζόν με τη φανέλα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ωστόσο δεν μπόρεσε να καταγράψει πολλές συμμετοχές λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού που είχε υποστεί και τον κράτησε πίσω.

Φέτος αγωνίζεται στην G-League του ΝΒΑ με τους Καπιτάνες όπου σε 18 παιχνίδια έχει 16,7 πόντους, 4,6 ασίστ και 2,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

O Nέιπιερ επιλέχθηκε στο νούμερο 24 στο Draft του 2014 από τους Σάρλοτ Χόρνετς, όμως μετακόμισε στους Μαϊάμι Χιτ (2014-15). Στη συνέχεια έπαιξε σε Ορλάντο Μάτζικ (2015-16), Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς (2016-18), Μπρούκλιν Νετς (2018-19), Μινεσότα Τίμπεργουλβς (2019-20), Ουάσινγκτον Γουίζαρντς (2020), πριν μετακομίσει πέρσι στη Ζενίτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ