«Καμίνι» το ΣΕΦ και με Μακάμπι – Έμειναν 1.800 εισιτήρια

«Καμίνι» το ΣΕΦ και με Μακάμπι – Έμειναν 1.800 εισιτήρια

Για ακόμα μία φορά τη φετινή σεζόν, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αναμένεται να γεμίσουν το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, καθώς για την αναμέτρηση της Παρασκευής (27/1) με τη Μακάμπι, έχουν απομείνει μόλις 1.800 εισιτήρια.

Δεν έχει τέλος η «τρέλα» για τον Ολυμπιακό, καθώς οι φίλαθλοι των «ερυθρόλευκων» ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν ακόμα ένα sold out στα φετινά παιχνίδια αι μάλιστα το τρίτο διαδοχικό.

Μετά τους αγώνες για την Euroleague απέναντι σε Αρμάνι Μιλάνο και Ρεάλ Μαδρίτης, οι φίλοι των νταμπλούχων Ελλάδος, είναι κοντά στο να εξαντλήσουν τα εισιτήρια και για την αναμέτρηση κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (27/1, 21:00) για την 21η αγωνιστική της Euroleague.

Διαβάστε επίσης: Μόνο με λογική και τύχη…

Συγκεκριμένα, μόλις 1.800 εισιτήρια έχουν μείνει ακόμα προς διάθεση, κάτι που σημαίνει ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει οριστική εξάντληση.

Υπενθυμίζουμε πως η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκας, βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague και θα υποδεχθεί τους Ισραηλινούς την Παρασκευή, από τους οποίους είχε γνωρίσει την ήττα στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Τελ Αβίβ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ