Ολυμπιακός: Ούτε τάιμ άουτ…

Ολυμπιακός: Ούτε τάιμ άουτ…

Δεν θες να χάσεις από τα παιχνίδια της ομαδάρας που έχτισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας

«Δεν ξέρω που θα φτάσουμε φέτος. Μπορεί να στραβώσουν τα πράγματα και να μην πάμε καν Final 4. Μπορεί απλά να πάμε και να μην τα καταφέρουμε. Το σίγουρο είναι ότι πως ο Ολυμπιακός είναι μια όαση στη δύσκολη καθημερινότητά μας και δεν χορταίνουμε να τον βλέπουμε. Ευχαριστούμε!».

Ένα από τα χιλιάδες tweets που έχουν από το βράδυ της Παρασκευής, την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού στην κορυφή των trends στο twitter. Φυσικά και δεν διαφωνώ με την άποψη του φίλου του Ολυμπιακού. Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα με την ομαδάρα που έχει δημιουργήσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Την απολαμβάνεις. Δεν θες να χάσεις ούτε τάιμ άουτ! Και γιατί να το χάσεις άλλωστε, όταν στη τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, ο κόουτς μάζεψε τους παίκτες και τους εξήγησε το σύστημα που πρέπει να ακολουθήσουν.

Και αυτοί το εκτέλεσαν άψογα. Όλα έγιναν στην εντέλεια και ο Γουόκαπ από τη γωνία ευστόχησε σε σουτ τριών πόντων. Ο Ολυμπιακός παραδίδει μαθήματα μπάσκετ, ακόμα και στις διακοπές των αγώνων!

Ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Πέρυσι κατέκτησαν το νταμπλ, πήγαν στο Final 4 και ηττήθηκαν στον ημιτελικό, με σουτ σε νεκρό χρόνο. Κανείς δεν τους είπε το παραμικρό. Το χειροκρότημα του κόσμου στο Βελιγράδι, μετά το τέλος του ματς με την Εφές και η παρουσία του στον μικρό τελικό με την Μπαρτσελόνα, μιλούν από μόνα τους.

Δεν ξέρω τι θα καταφέρει φέτος ο Ολυμπιακός. Έχει σηκώσει ήδη μια κούπα και διεκδικεί τρεις. Το Κύπελλο, το πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα. Στις εγχώριες διοργανώσεις είναι το μεγάλο φαβορί και σε αυτό συμφωνούν μέχρι και οι φίλοι του Παναθηναϊκού.

Στην πιο δύσκολη, απρόβλεπτη και απαιτητική Ευρωλίγκα, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην κορυφή μετά από 20 αγώνες και απέδειξαν κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ότι μπορούν να κερδίσουν ακόμα και αν είναι άστοχοι.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε παιχνίδι και σε χαμηλό τέμπο. Παιχνίδι στο οποίο έπεφταν κορμιά. Δεν μάσησε. Και πώς να μασήσει όταν οι παίκτες θα πέσουν στη… φωτιά, για μια κατοχή, για ένα ριμπάουντ…

Το ματς με την Ρεάλ ήταν πρόβα πλέι οφ και οι πειραιώτες απέδειξαν περίτρανα ότι ο στόχος να βρεθούν στη Λιθουανία είναι εφικτός. Αλλά όπως έγραψε και ο φίλος στο Twitter και το χρησιμοποίησα στον πρόλογο, ότι και να συμβεί δεν χορταίνουμε να τους βλέπουμε. Και ξέρουμε ότι και αν έρθει η στραβή (που να μην έρθει ποτέ…), αυτό θα συμβεί μετά από μάχη. Όπως έγινε πέρυσι στον ημιτελικό με την Εφές…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ