ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ Live Streaming.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ Live Streaming: O Παναθηναϊκός είχε γνωρίσει έξι διαδοχικές απώλειες στην Ευρωλίγκα, πριν κατορθώσει να επικρατήσει της Μακάμπι (88-86). Μετά τη νίκη αυτή, δεν άλλαξαν και πολλά, με το σύνολο του Ράντονιτς να υποχρεώνεται σε απώλεια (74-64) στην έδρα της Βίρτους. Ακόμη μια μέτρια εμφάνιση για τους πράσινους, που δεν μπόρεσαν να προηγηθούν ουσιαστικά σε κανένα διάστημα. Κορυφαίοι οι Ουόλτερς (15 π.),  Πονίτκα (13 π). ενώ διψήφιος ήταν και Ντέρικ Γουίλιαμς με 10 πόντους και 7 ριμπάουντς.

Η Ζαλγκίρις έχει… πάρει φόρα. Με ρεκόρ 12-8 και τέσσερις σερί νίκες στην Ευρωλίγκα, μπόρεσε να ανέβει στην 5η θέση και να βρεθεί, αυτή τη στιγμή, εντός οκτάδας. Τον τελευταίο κιαρό παίζει θεαματικό μπάσκετ, πηγαίνοντας τα περισσότερο ματς πάνω από 70 πόντους. Μπόρεσε να κρατήσει τον Ερυθρό Αστέρα στους 66 και έτσι το τελικό 71-66 της χάρισε μια ακόμη νίκη, την περασμένη αγωνιστική. Καλή εμφάνιση για τους Ουλανόβας (13 π.), Σμιτς (10 π) και Πολονάρα (10 π) με τη λιθουανική ομάδα να παίρνει… σκορ από 10 παίκτες στην αναμέτρηση.

Η αναμέτρηση για την Ευρωλίγκα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ζαλγκίρις είναι προγραμματισμένη για τις 22:00 της Πέμπτης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ