Ολυμπιακός: Στο κατάμεστο ΣΕΦ και κόντρα στη Μακάμπι για την παραμονή στην κορυφή!

Ολυμπιακός: Στο κατάμεστο ΣΕΦ και κόντρα στη Μακάμπι για την παραμονή στην κορυφή!

Στο «καυτό» ΣΕΦ για την παραμονή του στην κορυφή θα αγωνιστεί απόψε ο Ολυμπιακός που υποδέχεται τη Μακάμπι (21:00) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Euroleague.

Συνέχεια στην «τρελή» φόρμα που διανύει θα προσπαθήσει να δώσει απόψε στο κατάμεστο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός!

Οι Ερυθρόλευκοι που βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση, υποδέχονται στο Φάληρο Μακάμπι (21:00) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Euroleague, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Διαβάστε επίσης: Κατσάνοφ – Τσιτσιπάς 1-3: ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ!

Οι Πειραιώτες που προέρχονται από την πάρα πολύ δύσκολη νίκη στο Περιστέρι, κόντρα στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, δεν θα έχουν καμία απουσία, καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει στη διάθεση του όλα τα «όπλα» του.

«Θα το αντιμετωπίσουμε με την πρέπουσα σοβαρότητα. Έχουμε να κάνουμε με μια ομάδα, από την οποία χάσαμε στον πρώτο γύρο. Μια ομάδα που παίζει με ένταση, λόγω των αθλητικών προσόντων που έχει σε όλες τις θέσεις. Φυσικά, χρειάζεται να έχεις πολύ καλή εκτέλεση στο αμυντικό και επιθετικό σου παιχνίδι για να τους κερδίσεις. H Euroleague έχει αποδείξει ότι όλα τα παιχνίδια είναι διεκδικήσιμα από όλους. Οπότε, θα προσπαθήσουμε να εκτελέσουμε το πλάνο μας εδώ. Θα παίξουμε όσο πιο σοβαρά γίνεται, γιατί όπως είπατε και εσείς, η Euroleague πάντα κρύβει απρόοπτα», δήλωσε ο κόουτς του Ολυμπιακού.

H βαθμολογία της Euroleague:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ