Ποιος είναι ο λόγος που ο Ντόρσεϊ δεν επιστρέφει στην Ευρώπη…

Ποιος είναι ο λόγος που ο Ντόρσεϊ δεν επιστρέφει στην Ευρώπη…

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μπορεί να έμεινε ελεύθερος από τους Μάβερικς, να τον θέλει η... μισή Ευρώπη, όμως ο λόγος που δεν επιστρέφει στη Γηραιά Ήπειρο είναι συγκεκριμένος.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μπορεί το καλοκαίρι να πήγε στους Μάβερικς και το ΝΒΑ, κάνοντας πράξη την επιθυμία του, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενε, αφού ο Τζέισον Κιντ δεν τον υπολόγιζε. Ο ομογενής γκαρντ αγωνίστηκε ελάχιστα στα πρώτα ματς του Ντάλας και ήταν μεταξύ του πάγκου και της θυγατρικής ομάδας Τέξας Λέτζεντς.

Τελικά, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έμεινε ελεύθερος πριν από δυο μήνες περίπου από τους Μαβς και έγινε μεγάλος… ντόρος για επιστροφή του στην Ευρώπη και τη Euroleague, με τους ερυθρόλευκους να είναι και αυτοί στο «κόλπο» της απόκτησης του.

Μετά από ένα χρονικό διάστημα περίπου δυο εβδομάδων όμως και με αρκετές ομάδες στα… πόδια του ο Ντόρσεϊ επέλεξε να μείνει στις ΗΠΑ και να αγωνιστεί στους Τέξας Λέτζεντς μέχρι το τέλος της σεζόν σε μια μάλλον κίνηση έκπληξη. Ο Ντόρσεϊ γνώριζε πως αν έλεγε το «ναι» στον Ολυμπιακό ή σε μια ομάδα της Euroleague, θα είχε όχι απλά εξασφαλισμένο χρόνο συμμετοχής, αλλά και πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ωστόσο, ο διεθνής άσος επέλεξε να παραμείνει στις Ηνωμένες Πολιτείες, γνωρίζοντας πως δεν πρόκειται να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Τζέισον Κιντ. Ο βασικός λόγος της παραμονής του όμως στις ΗΠΑ σχετίζεται με την προσωπική του ζωή, καθώς προτιμάει στην παρούσα χρονική περίοδο να παραμείνει κοντά στη σύντροφό του. Για αυτό και ουσιαστικά έδωσε άκυρο σε πολύ καλές προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες τόσο σε οικονομικό επίπεδο, αλλά και σε ρόλο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ