Απίστευτο: Ο Κύργιος παραδέχθηκε επίθεση στην πρώην σύντροφό του και το δικαστήριο δεν τον τιμώρησε!

Απίστευτο: Ο Κύργιος παραδέχθηκε επίθεση στην πρώην σύντροφό του και το δικαστήριο δεν τον τιμώρησε!

Η πρώην σύντροφος του Νικ Κύργιου, Κιάρα Πασάρι, τον είχε καταγγείλει για επίθεση, εκείνος παραδέχτηκε την κατηγορία όμως το δικαστήριο δεν του επέβαλε κάποια ποινή.

Ο Νικ Κύργιος δικάστηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (03/02) για την επίθεση που είχε κάνει σε πρώην σύντροφό του πριν από περίπου δύο χρόνια, όμως δεν τιμωρήθηκε σε μια μάλλον ακατανόητη απόφαση.

Τότε η Κιάρα Πασάρι είχε καταγγείλει ότι την έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει στο πεζοδρόμιο μετά από καυγά που είχαν οι δυο τους. Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης ο Νικ Κυργιος παραδέχτηκε ότι όντως είχε συμβεί το συγκεκριμένο περιστατικό αναφέροντας ότι η πρώην σύντροφός του τον εμπόδιζε να φύγει από το σημείο.

Ωστόσο, το δικαστήριο δεν τον τιμώρησε. Συγκεκριμένα κρίθηκε ότι η πράξη του ήταν χαμηλού βαθμού σοβαρότητας για μια κοινή επίθεση και δεν ήταν προμελετημένη αφού όπως τονίστηκε κατά τη διάρκεια της απόφασης επρόκειτο για «μια μεμονωμένη πράξη βλακείας ή αγανάκτησης».

Στη συνέχεια η δικαστής του είπε: «Ενεργήσατε εν βρασμώ ψυχής. Σε αντιμετωπίζω με τον ίδιο τρόπο που θα αντιμετώπιζα οποιονδήποτε νεαρό άνδρα σε αυτό το δικαστήριο. Είσαι απλά ένας νεαρός άνδρας που τυχαίνει να χτυπάει ιδιαίτερα καλά την μπάλα του τένις».

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της απόφασης ο Νικ Κύργιος αναφέρθηκε στην απόφαση μέσα από τα social media που διατηρεί: «Σέβομαι τη σημερινή απόφαση και είμαι ευγνώμων στο δικαστήριο που απέρριψε τις κατηγορίες χωρίς καταδίκη. Δεν ήμουν καλά όταν συνέβη αυτό και αντέδρασα σε μια δύσκολη κατάσταση με έναν τρόπο για τον οποίο μετανιώνω. Ξέρω ότι δεν ήταν σωστό και λυπάμαι ειλικρινά για το κακό που προκάλεσα.

Η ψυχική υγεία είναι δύσκολη. Η ζωή μπορεί να φαίνεται υπερβολική, αλλά έχω ανακαλύψει ότι το να λάβω βοήθεια και να δουλέψω με τον εαυτό μου, μου επέτρεψε να νιώσω και να γίνω καλύτερος.

Δεν μπορώ ποτέ να ευχαριστήσω αρκετά την Costeen, την οικογένειά μου και τους φίλους που με στήριξαν σε αυτή την υπόθεση. Τώρα σκοπεύω να επικεντρωθώ στην αποκατάσταση του τραυματισμού μου και να προχωρήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ