Πώς ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού συνδέθηκε με Ολυμπιακό, Ντόρσεϊ και… Κάνααν (pic+vids)

Πώς ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού συνδέθηκε με Ολυμπιακό, Ντόρσεϊ και… Κάνααν (pic+vids)

Ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτηση γκαρντ που έφτασε κοντά στον Ολυμπιακό - Ποια η σύνδεσή του με τους Ντόρσεϊ και Κάνααν...

Ο Ματ Τόμας, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, φέρεται να είναι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, λέγεται πως οι «πράσινοι» έχουν κλείσει τον Αμερικανό γκαρντ, καθώς η πρόταση που έχει καταθέσει η ελληνική ομάδα φαίνεται πως ικανοποιεί τα «θέλω» του 28χρονου σούτινγκ γκαρντ.

Ωστόσο, μία πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία προκύπτει με τον συγκεκριμένο παίκτη, στην οποία εμπλέκονται επίσης ο Ολυμπιακός, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ και ο Αιζάια Κάνααν.

Όπως είχε αποκαλύψει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Ματέο Αντρεάνι, το περασμένο καλοκαίρι ο Ματ Τόμας βρισκόταν ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού για να αντικαταστήσει τον Τάιλερ Ντόρσεϊ που τελικώς πήγε στις ΗΠΑ και τη θυγατρική των Ντάλας Μάβερικς!

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως οι Τόμας και Κάνααν ήταν οι δύο υποψήφιοι αντι-Ντόρσεϊ, με τον δεύτερο να προτιμάται από τον Γιώργο Μπαρτζώκα και να παίρνει μεταγραφή στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Το σχετικό tweet του Αντρεάνι στις 7 Ιουλίου 2022 για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού προς το πρόσωπο του Τόμας:

Υπενθυμίζεται πως ο Τόμας έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη κάνοντας περάσματα από Ομπραντόιρο (2017–2018) και Βαλένθια (2018–2019), ενώ πέρσι κατέγραψε 40 εμφανίσεις με τους Σικάγο Μπουλς στο NBA, μετρώντας κατά μέσο όρο 4,0 πόντους και 1,3 ριμπάουντ σε 11,5 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ