Εξελίξεις με Ράντονιτς στον Παναθηναϊκό μετά την Μπασκόνια – «Παίζει» το κεφάλι του στη χώρα των Βάσκων…

Εξελίξεις με Ράντονιτς στον Παναθηναϊκό μετά την Μπασκόνια – «Παίζει» το κεφάλι του στη χώρα των Βάσκων…

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς φαίνεται πως είναι υπ' ατμόν και ανάλογα τι θα γίνει στο ματς με την Μπασκόνια δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις για την απομάκρυνση του.

Ο Παναθηναϊκός δυο μέρες μετά την ήττα με κάτω τα χέρια στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ, έχει ταξιδέψει στη χώρα των Βάσκων για τη δύσκολη δοκιμασία με την Μπασκόνια για την 23η αγωνιστική της Euroleague.

Οι πράσινοι θέλουν απεγνωσμένα μια νίκη για να «ανασάνουν» τόσο βαθμολογικά, αλλά και… εσωτερικά, αφού τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα έχουν προκαλέσει… τριγμούς στο τριφύλλι.

Το ματς με τους Βάσκους ωστόσο μοιάζει να είναι κομβικό και για το μέλλον του Ντέγιαν Ράντονιτς, αφού δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις για το μέλλον του στον πράσινο πάγκο, ειδικά αν το τριφύλλι ηττηθεί ή πραγματοποιήσει ακόμη μια εμφάνιση κατώτερη των προσδοκιών.

Πλέον, ο Μαυροβούνιος τεχνικός φαίνεται πως δεν εμπνέει καθόλου τους παίκτες του, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, ενώ η εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός απογοητεύει… Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση μέσα στην ομάδα και αυτό βγαίνει και προς τη διοίκηση για αυτό και μπορεί ο Ράντονιτς να μετράει ώρες…

Ο Ράντονιτς έχει καταφέρει να είναι χειρότερος ο Παναθηναϊκός από πέρσι, έχει χαθεί κάθε συνοχή στην ομάδα, ενώ παρότι ενισχύθηκε σημαντικά και άλλαξε σχεδόν όλο το ρόστερ στην ομαδική λειτουργία είναι χειρότερος από πέρσι και πρόπερσι. Για αυτό λοιπόν και το αποψινό ματς με την Μπασκόνια είναι κομβικό, αφού μπορεί να έρθουν πολλές αλλαγές και άμεσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ