ΜακΚόλουμ: «Φαβορί για να πάρει την Euroleague ο Ολυμπιακός»

ΜακΚόλουμ: «Φαβορί για να πάρει την Euroleague ο Ολυμπιακός»

«Αποκλείω να μην πάει στο Final-4»!

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού για την πορεία του στη φετινή Euroleague έπλεξε ο Έρικ ΜακΚόλουμ, υποστηρίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι το φαβορί για να κατακτήσουν την Euroleague, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο να μείνουν εκτός Final Four.

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΜακΚόλουμ στο podcast του Ντονάτας Ουρμπόνας:

«Οι πιθανότητές τους να πάρουν την Euroleague είναι περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα. Υπάρχει χημεία και σταθερότητα. Μπόρεσαν να κρατήσουν τον κορμό τους, έχουν τον ίδιο προπονητή, τους ίδιους παίκτες-κλειδιά. Ο Σλούκας είναι πια στην τρίτη του χρονιά αν δεν κάνω λάθος, ο Βεζένκοφ είναι εκεί πολλά χρόνια, ο Παπανικολάου το ίδιο.

Ξέρεις τι θα πάρεις από τον κάθε παίκτη, ξέρεις τι θα δώσει στην ομάδα. Μου έκαναν θετική εντύπωση στη νίκη επί της Εφές, αλλά εντυπωσιάστηκα ακόμη περισσότερο από την κυριαρχία τους στο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε εκτός έδρας. Και όλα σε διαβολοβδομάδα, χωρίς τον βασικό τους πόιντ γκαρντ. Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις χωρίς τον παίκτη που ελέγχει την επίθεση και παίρνει τις σωστές αποφάσεις.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάνε στο Final-4. Αποκλείω να μην πάνε εκεί. Γιατί να μην το πάρουν φέτος; Αν μπορέσουν να μείνουν υγιείς, είναι το φαβορί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ