Μπαρτζώκας: «Δεν είμαστε τρένο, έχουμε κάνει ήττες»

Μπαρτζώκας: «Δεν είμαστε τρένο, έχουμε κάνει ήττες»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε εν όψει της αναμέτρησης με την Άλμπα για τη Euroleague

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει αύριο βράδυ Τετάρτης (8/2, 21:00) στο Βερολίνο την Άλμπα, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Regular Season της Euroleague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το ματς με τη γερμανική ομάδα, ενώ κράτησε χαμηλούς τόνους παρά την πρώτη θέση που κατέχουν αυτή τη στιγμή στη βαθμολογία οι Πειραιώτες και το σερί των πέντε νικών στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε ο Μπαρτζώκας:

Για τη βαθμολογία της Euroleague: «Δεν λέει κάτι η βαθμολογία. Είναι αφελές να κοιτάς τη βαθμολογία και να επαναπαύεσαι. Πάμε με την ίδια νοοτροπία που μας έχει φέρει την πρώτη θέση. Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Συνεχίζουμε να έχουμε τις απουσίες των Σλούκα και Πίτερς. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε».

Για την πίστη και το πλάνο της ομάδας: «Είμαστε τυχεροί που έχουμε αυτό το γκρουπ παικτών. Παίζουν για την ομάδα και το κλαμπ τους συγκέντρωσε εδώ και τους βοήθησε να έχουν αυτή τη φιλοσοφία. Ανεξάρτητα από το αν έχουμε απουσίες ή μικρότερο budget. Κάθε φορά θέλουμε να δίνουμε μια μάχη. Είναι νωρίς όμως για συμπεράσματα και εμείς πρέπει να μείνουμε σοβαροί για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για την πορεία της ομάδας του έως τώρα κράτησε… χαμηλά τη μπάλα λέγοντας ότι «δεν είμαστε… τρένο: «Έχουμε κάνει ήττες, όπως όλες οι ομάδες. Εύχομαι να είμαστε υγιείς. Οι ανθρώπινες σχέσεις και ο ανθρώπινος παράγοντας μας δοκιμάζουν. Θέλουμε να κρατήσουμε αυτό το κλίμα και αυτή τη φιλοσοφία και τη νοοτροπία, του να είμαστε ένας για όλους και όλοι για έναν».

Για την Άλμπα: «Είναι μια ομάδα υψηλού ρυθμού. Παίζει το ίδιο ανεξαρτήτως αντιπάλου. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε από τον τρόπο παιχνιδιού της, αλλά να επιβάλλουμε τον δικό μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ