Βεζένκοφ σε MVP mode: Οι 28 πόντοι, το double-double και… η μία ντρίμπλα! (vids)

Βεζένκοφ σε MVP mode: Οι 28 πόντοι, το double-double και… η μία ντρίμπλα! (vids)

Ο Σάσα Βεζένκοφ έκανε... όργια και στο Βερολίνο, οδηγώντας εκ του ασφαλούς τον Ολυμπιακό στην 6η σερί του νίκη στη Euroleague - Οι 28 πόντοι, το double-double και το απίστευτο στατιστικό με τη μία μόλις ντρίμπλα

Ο Ολυμπιακός έκανε παρέλαση (και) στο Βερολίνο καθώς… σμπαράλιασε με σκορ 93-60 την Άλμπα, έχοντας ως πρωταγωνιστές τους… διπλούς Βεζένκοφ, Γουόκαπ και παρέμεινε στην κορυφή της Euroleague με ρεκόρ 17-7. Αυτή ήταν η 6η σερί νίκη της αρμάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα στη διοργάνωση και η 9η συνεχόμενη σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Για πολλοστή φορά οι «ερυθρόλευκοι» απέδειξαν πως είναι η καλύτερη ομάδα στη «Γηραιά Ήπειρο» με μία ακόμη ολοκληρωτική εμφάνιση και το… τρένο του Θρύλου συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία!

Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του χθεσινού (8/2) αγώνα στη γερμανική πρωτεύουσα. Ο Βούλγαρος φόργουορντ αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης, καθώς έφτασε σε double-double μετρώντας 28 πόντους (season high!), με 6/7 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 4/5 βολές, 13 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 λάθος σε 32 λεπτά συμμετοχής! Το συγκλονιστικό είναι ότι και δεύτερος παίκτης του Ολυμπιακού έκανε double-double στον ίδιο αγώνα. Ο λόγος για τον Τόμας Γουόκαπ των 15 πόντων και 10 ριμπάουντ! Μόνο και μόνο απ’ αυτό το στατιστικό καταλαβαίνει κανείς τι ομάδα έχει φτιάξει ο Μπαρτζώκας!

Βεζένκοφ… από άλλον πλανήτη!

Αυτά που πέτυχε ο Βεζένκοφ στο παιχνίδι με την Άλμπα, απλά… δεν υπάρχουν! Ο Βούλγαρος φόργουορντ έβαλε μεγαλύτερη ποικιλία στο παιχνίδι του, είχε πιο συχνά, απ’ ότι συνήθως, τον ρόλο του σκρινέρ σε καταστάσεις Pick and Roll και κατόρθωσε να τραβήξει τους ψηλούς της Άλμπα στην περιφέρεια. Με αυτόν τον τρόπο ο Βεζένκοφ κατάφερε να σκοράρει με 7 διαφορετικούς τρόπους. Ποιοι είναι αυτοί;

Ιδού:

Pick and Roll όπου ήταν ο σκρινέρ: 6 πόντοι σε 4 κατοχές
Catch and Shoot (σουτ από στάση): 6 πόντοι σε 3 κατοχές
Cuts (κοψίματα προς το καλάθι): 5 πόντοι σε 2 κατοχές
Transition (κατάσταση αιφνιδιασμού): 5 πόντοι σε 2 κατοχές
Catch and Drive (υποδοχή της μπάλας, ντρίμπλα και σουτ): 3 πόντοι σε 1 κατοχή (μία ντρίμπλα)
Επιθετικό ριμπάουντ: 2 πόντοι σε 1 κατοχή
Post Up (παιχνίδι με πλάτη): 1 πόντος σε 1 κατοχή

Και τι χρειάστηκε για να τα κάνει όλα αυτά ο Βεζένκοφ; Μονάχα μία ντρίμπλα! Βρίσκεται πραγματικά σε… εξωγήινη κατάσταση ο υποψήφιος MVP της Euroleague και καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ