Παπανικολάου : «Τα πιο πολλά συγχαρητήρια στον Μπόγρη!»

Παπανικολάου : «Τα πιο πολλά συγχαρητήρια στον Μπόγρη!»

Ο Κώστας Παπανικολάου στάθηκε στο πάθος που έβγαλαν οι παίκτες του Ολυμπιακού και ξεχώρισε τον Γιώργο Μπόγρη για την προσπάθεια που έκανε παρά το πρόβλημα μηνίσκου που αντιμετωπίζει.

Ο Ολυμπιακός είχε απόψε αρκετούς ανέτοιμος –λόγω τραυματισμών- παίκτες που κατέθεσαν την ψυχή τους στο παρκέ, δίνοντας παραπάνω από όσο μπορούσαν σωματικά. Ενας από αυτούς ήταν ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος με μεγάλες άμυνες, αλλά και καλάθια πρόσφερε σημαντικά στη νίκη επί της Ζαλγκίρις.

Μετά το τέλος του ματς, ο Ελληνας φόργουορντ απέδωσε τα εύσημα στους συμπαίκτες του, ξεχωρίζοντας όμως τον Γιώργο Μπόγρη, στον οποίον μοίρασε τα περισσότερα συγχαρητήρια.

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στον κόσμο που γέμισε το ΣΕΦ σήμερα. Πρέπει να συνεχίσουμε, η σειρά τώρα ξεκινά. Πρέπει να διεκδικήσουμε στο Κάουνας το καλύτερο δυνατό. Έτσι όπως είχε διαμορφωθεί η κατάσταση με τον Μιλουτίνοφ έξω, τα πιο πολλά συγχαρητήρια πρέπει να πάνε στον Γιώργο Μπόγρη. Μπήκε κι έδωσε και την ψυχή του. Όποιος κι αν μπήκε στο παρκέ, έδωσε κάτι. Αυτά είναι τα μικρά πράγματα που θα σε βοηθήσουν να πας μπροστά», είπε αρχικά ο Παπ.

Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στο τι ειπώθηκε μετά την ήττα στο πρώτο ματς: «Όταν προέρχεσαι από ένα κακό αποτέλεσμα, πρέπει να δεις τι έχεις κάνεις λάθος. Υπάρχουν και συζητήσεις μετά στα αποδυτήρια. Όλα αυτά διαμορφώνουν μία ομάδα. Όλα αυτά μας κάνουν να δίνουμε την ψυχή μας για να είμαστε στο παρκέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ