Mozzart: «Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Ράντονιτς – Θέλει άλλο 1,2 εκατ. για να φύγει»

Mozzart: «Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Ράντονιτς – Θέλει άλλο 1,2 εκατ. για να φύγει»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς είναι θέμα χρόνου να αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, όπως αναφέρουν και στη Σερβία. Πού «κολλάει» η λύση της συνεργασίας...

Ο Παναθηναϊκός όλα δείχνουν ότι θα τελειώσει τη συνεργασία του με τον Ντέγιαν Ράντονιτς άμεσα, αφού όπως διαβάσατε και νωρίτερα, είναι σε επαφές για την αποζημίωση του από το τριφύλλι.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός ζητάει όλα του τα χρήματα και για τον επόμενο χρόνο που έχει συμβόλαιο και εκεί κολλάει η συμφωνία για να αποχωρήσει από τον πάγκο του τριφυλλιού.

Αξίζει να σημειωθεί πως η είδηση ότι ο Ντέγιαν Ράντονιτς ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού έχει αρχίσει ήδη να γράφεται από τα ΜΜΕ του εξωτερικού.

Η Mozzart Sport, η οποία το καλοκαίρι μετέφερε κάθε πληροφορία για το ενδιαφέρον, τις επαφές και στη συνέχεια το συμβόλαιο του Ράντονιτς με τους πράσινους αναφέρει σήμερα ότι έχει τελειώσει ο Μαυροβούνιος ουσιαστικά.

«Η απόδεσμευση, ωστόσο, μέχρι τώρα δεν έχει επισημοποιηθεί καθώς οι Αθηναίοι πρέπει να βρουν ένα μοντέλο για να σπάσουν την συνεργασία τους με τον Μαυροβούνιο, ο οποίος ζητά άλλο το άλλο 1,2 εκατομμύριο ευρώ του συμβολαίου. Αυτό είναι το ποσό που ο πρώην τεχνικός του τριφυλλιού θα κέρδιζε από το υπόλοιπο της εφετινής σεζόν και όλη την επόμενη», αναφέρει.

Στη συνέχεια υποστηρίζει ότι ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ρίξει το ποσό αυτό, αλλά οι μάνατζερ του Ράντονιτς προσπαθούν να λάβουν όσο το δυνατόν περισσότερα και το σχετικό δημοσίευμα καταλήγει…
«Πριν από το διαζύγιο όμως η ομάδα πρέπει να πληρώσει για αυτό. Όλο τα χρήματα που οφείλονται στον Ράντονινς από το διετές κλειστό συμβόλαιο που έχει»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ