Παναθηναϊκός: «Βουνό» τα προβλήματα για τον Σερέλη ενόψει Αρμάνι

Παναθηναϊκός: «Βουνό» τα προβλήματα για τον Σερέλη ενόψει Αρμάνι

Πάρα πολλά είναι τα προβλήματα για τον Παναθηναϊκό που όπως φαίνεται θα παρουσιαστεί με... μισή ομάδα κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης με την Αρμάνι Μιλάνο, αύριο Πέμπτη (23/2, 21:30), με τα προβλήματα να είναι συσσωρευμένα για τον Χρήστο Σερέλη.

Ο Έλληνας τεχνικός που ανέλαβε από χθες (21/2) τις τύχες του «τριφυλλιού» μέχρι το φινάλε της σεζόν θα παρατάξει… μισό σύνολο απέναντι στην ιταλική ομάδα, καθώς οι απουσίες είναι πολλές, τόσο λόγω τραυματισμών, όσο και λόγω των «παραθύρων» για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα εκτός παραμένουν οι Αρτούρας Γκουντάιτις και Λευτέρης Μποχωρίδης λόγω τραυματισμών, ενώ ο 48χρονος προπονητής θα στερηθεί των υπηρεσιών των Παναγιώτη Καλαϊτζάκη και Νεοκλή Αβδάλα που θα βρίσκονται με την Εθνική ομάδα.

Έτσι πέραν αυτών, προέκυψαν άλλα δύο προβλήματα. Όπως έγινε γνωστό, ο Γιώργος Καλαϊτζάκης ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και θα μείνει εκτός, όπως ακριβώς θα συμβεί και με τον Δημήτρη Αγραβάνη που από την πλευρά του αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Κάτι που σημαίνει ότι αμφότεροι δεν θα ταξιδέψουν στο Μιλάνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ