Το «καυτό» καλοκαίρι του Σάσα Βεζένκοφ

Το «καυτό» καλοκαίρι του Σάσα Βεζένκοφ

Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης του Ολυμπιακού φέτος, είναι φαβορί για τον τίτλο του MVP στη Euroleague (όχι μόνο) και οι Κινγκς που... «φουριόζοι»

Ο Σάσα Βεζένκοφ αποτελεί τον κορυφαίο παίκτη (για τους περισσότερους) φέτος στην Ευρώπη και το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου του MVP στη Euroleague. Τα πράγματα που κάνει με τη φανέλα του Ολυμπιακού είναι αδιανόητα και έχει καταφέρει να είναι πιο βελτιωμένος από πέρσι που ήταν η χρονιά που εκτόξευσε την αξία του.

Ο Βόυλγαρος πάουερ φόργουορντ κάνει θραύση και μετά το μεγάλο καλοκαίρι που πέρασε με το ενδιαφέρον και την επίσημη πρόταση των Σακραμέντο Κινγκς, προμηνύεται ένα ακόμη πιο καυτό καλοκαίρι για τον Βεζένκοφ.

Οι «Βασιλιάδες» είναι σαφώς πιο ενημερωμένοι για τον Βεζένκοφ, ενώ τον παρακολουθούν πολύ συχνά πλέον, όπως συνέβη με την παρουσία του Τζέι Τραϊάνο, βοηθού προπονητή του Σακραμένο στο Ηράκλειο της Κρήτης και το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Βεζένκοφ έκανε… όργια σε όλη τη διοργάνωση και έβαλε ξανά σε σοβαρές σκέψεις τους Κινγκς για να τον κυνηγήσουν το καλοκαίρι. Ο Τραϊάνο έχει καταγράψει μια εξαιρετική αναφορά για τον παίκτη και είναι δύσκολο να μην φτάσει πρόταση στα χέρια του από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Το θέμα είναι τι θα αποφασίσει ο ίδιος ο Βεζένκοφ, αφού πέρσι είπε «όχι» για τον ρόλο, αλλά και γιατί ήθελε να μείνει στον Ολυμπιακό. Το καλοκαίρι που έρχεται θα είναι πιο δύσκολο, αφού η πρόταση το πιθανότερο είναι να είναι καλύτερη και από οικονομικής πλευράς, αλλά και από αγωνιστικής.

Ο ρόλος είναι σημαντικό κομμάτι για τον Σάσα, που θέλει να παίζει πολύ και στους Κινγκς το γνωρίζουν αυτό. Για αυτό ακριβώς τον λόγο και όταν έρθει η ώρα θα ετοιμάσουν πρόταση που θα αντιπροσωπεύει και το ταλέντο του, αλλά και την αξία του. Το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή μοιάζει πάντως ότι θα επανέλθουν και ο Βεζένκοφ που τώρα έχει το μυαλό του αποκλειστικά στον Ολυμπιακό θα πρέπει να τα βάλει κάτω ξανά έναν χρόνο μετά και να αποφασίσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος οι διαπραγματεύσεις θα είναι ακόμη πιο δύσκολες, με τον Βεζένκοφ να έχει βάλει ήδη την υπογραφή του στην επέκταση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό με καλύτερους οικονομικούς όρους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ