Ντεμπούτο για Σερέλη στον Παναθηναϊκό – Αποδεκατισμένος στο Μιλάνο

Ντεμπούτο για Σερέλη στον Παναθηναϊκό – Αποδεκατισμένος στο Μιλάνο

Ο Παναθηναϊκός με τον Χρήστο Σερέλη στον πάγκο του επιστρέφει στη δράση στη Euroleague κόντρα στην Αρμάνι σε ένα ματς που πάει με πάρα πολλές απουσίες.

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με την Αρμάνι στο Μιλάνο στην επιστροφή του στη Euroleague μετά από περίπου δυο βδομάδες, με τον Χρήστο Σερέλη να κάνει το ντεμπούτο του με τα πράσινα.

Ο Παναθηναϊκός απέτυχε και στο Κύπελλο όπου ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά, κάτι που έφερε την οριστική απομάκρυνση του Ράντονιτς και την πρόσληψη του Έλληνα τεχνικού στη θέση του.

Το ματς στην Ιταλία είναι σημαντικό για το τριφύλλι (23/2, 21:30) για να βγάλει αντίδραση με το «καλημέρα», αν και τα προβλήματα είναι πάρα πολλά. Συγκεκριμένα, οι πράσινοι θα παραταχθούν στο παρκέ του «Mediolanum Forum» χωρίς τα αδέρφια Καλαϊτζάκη, τον Μποχωρίδη, τον Γκουντάιτις και τον Αγραβάνη, που δεν θα ταξιδέψουν στην Ιταλία και θα απουσιάσουν από τον αγώνα.

Από την άλλη, η ομάδα του Έτορε Μεσίνα, είναι ένας ιδανικός αντίπαλος για να γίνει αυτή η αρχή, υπό την έννοια ότι πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις της σεζόν στην Ευρωλίγκα.

Οι Ιταλοί παρά το μεγάλο μπάτζετ τους και το ταλέντο στο ρόστερ τους δεν κατάφεραν ποτέ να πείσουν κατά τη διάρκεια της σεζόν (με τη συνδρομή και των πολλών τραυματισμών), με αποτέλεσμα να φιγουράρουν στο 8-15 και τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Επίσης είναι μία από τις χειρότερες ομάδες στην έδρα τους, όπου μετρούν μόλις 4 νίκες σε 12 ματς. Υπενθυμίζουμε, επίσης, πως ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ματς είχε νικήσει την Αρμάνι με σκορ 90-77 στην παράταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ