Αρμάνι: Πρόβλημα με Ντατόμε, «τρέχει» να προλάβει τον Ολυμπιακό

Αρμάνι: Πρόβλημα με Ντατόμε, «τρέχει» να προλάβει τον Ολυμπιακό

Ο τραυματισμός του Λουίτζι Ντατόμε ελέγχεται μέρα με την ημέρα και ο Ιταλός κάνει... αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς της Αρμάνι με τον Ολυμπιακό (03/03).

Τα προβλήματα της φετινή σεζόν δεν έχουν τέλος για την Αρμάνι Μιλάνο. Μπορεί οι Ιταλοί να κατάφεραν να πάρουν τη νίκη την Πέμπτη απέναντι στον Παναθηναϊκό, ωστόσο ακόμα ένας τραυματισμό ήρθε για να πλήξει την ομάδα του Έτορε Μεσίνα.

Κόντρα στους «πράσινους» ο Ιταλός τεχνικός, είδε τον Λουίτζι Ντατόμε να τραυματίζεται και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ομάδας, υπέστη διάστρεμμα και βρίσκεται ήδη σε κατάσταση αποθεραπείας.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Η φάρσα που ακυρώνει την κουβέντα για το ποδόσφαιρο

Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση η κατάστασή του θα εκτιμηθεί ξανά τις επόμενες ημέρες και έτσι δεν είναι καθόλου βέβαιη η συμμετοχή του στον αγώνα της Αρμάνι με τον Ολυμπιακό στο Μιλάνο, (03/03).

Ο Ντατόμε τη φετινή σεζόν δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα του, που βρίσκεται στην 14η θέση της Euroleague, καθώς ταλαιπωρείται συνεχώς από τραυματισμούς και έχει αγωνιστεί σε μόλις 4 παιχνίδια, μετρώντας 3 πόντους και 1 ριμπάουντ για 1,8 PIR σε αυτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ