Ποιοι είναι οι δύο Έλληνες που θα ταίριαζαν ιδανικά στον Ολυμπιακό του Μπαρτζώκα… (vids)

Ποιοι είναι οι δύο Έλληνες που θα ταίριαζαν ιδανικά στον Ολυμπιακό του Μπαρτζώκα… (vids)

Ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι υπερπλήρης και να προελαύνει τη φετινή σεζόν, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παρακολουθεί την αγορά και ειδικότερα την ελληνική...

O Ολυμπιακός πραγματοποιεί μια ονειρική σεζόν μέχρι στιγμής σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχει κατακτήσει ήδη δύο τίτλους (Σούπερ Καπ, Κύπελλο Ελλάδας) και είναι στην κορυφή τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στη Euroleague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει δημιουργήσει μια ομάδα με ξεκάθαρους ρόλους και υπερπλήρης που δεν φοβάται κανέναν και παίζει όλα τα ματς στα ίσια, έχοντας μάλιστα και πολλούς διαφορετικούς πρωταγωνιστές.

Το σημαντικότερο από όλα για την επιτυχία του Ολυμπιακού είναι ο βασικός κορμός που έχει φτιάξει ο Έλληνας τεχνικός και αποτελείται κυρίως από τους Έλληνες παίκτες, όπως συνέβαινε και στα προηγούμενα χρόνια. Οι Πειραιώτες έχουν ότι καλύτερο κυκλοφορεί από την ελληνική αγορά, ενώ ο στόχος είναι να συνεχίσει ο Ολυμπιακός να ενισχύει το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ του.

Για αυτό τον λόγο και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και ο Μπαρτζώκας παρακολουθούν στενά τους Έλληνες αθλητές και την εξέλιξη τους, με τον προπονητή των Πειραιωτών να έχει ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις, που ταιριάζουν στο στιλ και τη νοοτροπία της ομάδας και που μπορεί να τους εξελίξει ακόμη περισσότερο.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Μωραΐτη και τον Νίκο Ρογκαβόπουλο, με τον πρώτο να αγωνίζεται στο Περιστέρι και να πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν υπό την τεχνική ηγεσία του Βασίλη Σπανούλη και τον δεύτερο να έχει φύγει στο εξωτερικό και την Τουρκία και να κάνει… θραύση στην Μαρκεζεφέντι.

Ο πρώτος είναι στα 24 του χρόνια μόλις και έχει παραστάσεις από την Basket League και ευρωπαϊκά ματς, ενώ ο «Ρόγκα» είναι μόλις 22 και έχει παίξει πολλά χρόνια στην ΑΕΚ έχει πανηγυρίσει ευρωπαϊκό τίτλο και παίζουν αμφότεροι στην Εθνική Ελλάδας.

Στο πρόσφατο ματς της Εθνικής είχε 28π, 5/7 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, 1 ασίστ σε 29΄, ενώ ο Μωραϊτης είχε 23 πόντους και οι δύο τους μαζί έκαναν τη διαφορά για τη «γαλανόλευκη». Ο Ολυμπιακός λοιπόν και ειδικότερα ο Γιώργος Μπαρτζώκας κοιτάζουν αυτές τις περιπτώσεις καιρό τώρα.

Ο Ολυμπιακός από τη μεριά του δεν έχει επιδείξει κανένα ενδιαφέρον ούτε για τον έναν ούτε για τον άλλον, εξάλλου βρισκόμαστε και μεσούσης της σεζόν, όμως το γεγονός ότι υπάρχει έλλειψη Ελλήνων παικτών γενικά, στο μέλλον Μωραϊτης και Ρογκαβόπουλος μπορεί να απασχολήσουν τους Πειραιώτες.

Και πιθανότατα στα χέρια του Μπαρτζώκα αν ποτέ ο Ολυμπιακός ασχολιόταν με κάποια από τις δύο περιπτώσεις θα ανέβαζαν κατακόρυφα την απόδοση τους, πολύ απλά γιατι είναι παίκτες που ταιριάζουν και στα «θέλω» του αλλά και στη συνολική νοοτροπία του ίδιου και του συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ