Γιατί είναι ανούσια η μεταγραφή του Τόμας στον Παναθηναϊκό – «Εκεί έπρεπε να πάει»

Γιατί είναι ανούσια η μεταγραφή του Τόμας στον Παναθηναϊκό – «Εκεί έπρεπε να πάει»

Το δικό του σχόλιο για τη μετακίνηση του Ματ Τόμας στον Παναθηναϊκό, έκανε ο συμπαρουσιαστής του Ντονάτας Ουρμπόνας, Ρίτις Βισνιάουσκας.

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε πριν μερικές εβδομάδες τον Ματ Τόμας για να ενισχύσει την περιφερειακή του γραμμή και το σουτ από μακρινή απόσταση. Ωστόσο, ο Αμερικανός γκαρντ δεν έχει αγωνιστεί πάρα πολύ και ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις για την απόφαση του να μετακομίσει στην Αθήνα και το τριφύλλι.

Ο Τόμας είχε κι άλλες επιλογές προτού επιλέξει τον Παναθηναϊκό και στο «Urbonus» podcast σχολίασαν την απόφαση του λέγοντας πως είναι ανούσια η μεταγραφή του, αφού οι πράσινοι δεν διεκδικούν τίποτα ουσιαστικά.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως τον ήθελε και η Μονακό πριν τον Παναθηναϊκό και δεν είπε το «ναι», με τον συμπαρουσιαστή του Ντονάτας Ουρμπόνας, Ρίτις Βισνιάουσκας να υπογραμμίζει πως εκεί θα «κούμπωνε» ιδανικά, από τη στιγμή που έχει γκαρντ όπως οι Μάικ Τζέιμς, Έλι Οκόμπο και Τζόρνταν Λόιντ.

Αναλυτικά όσα αναφέρθηκαν:

«Σκέφτομαι ότι το γεγονός ότι πήγε ο Ματ Τόμας στον Παναθηναϊκό με πληγώνει περισσότερο απ’ όλα. Πήγε σε μια ομάδα που δεν διεκδικεί κάτι φέτος. Είναι ανούσια κίνηση. Δεν αλλάζει τη λίγκα”, δήλωσε μιλώντας στο «Urbonus» podcast.

«Αν η Μονακό αποκτούσε τον Ματ Τόμας, θα άλλαζε τα πράγματα κατά τη γνώμη μου. Φυσικά και έχει τρία γκαρντ, τον Μάικ Τζέιμς, τον Έλι Οκόμπο και τον Τζόρνταν Λόιντ. Θέλουν να παίζουν και με τους τρεις στην πεντάδα στο φινάλε των αγώνων, αλλά ένας σουτέρ θα βελτίωνε αυτή την ομάδα», ανέφερε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ