Εκτός κυπέλλου Γουίλιαμς ή Τόμας στον Παναθηναϊκό

Εκτός κυπέλλου Γουίλιαμς ή Τόμας στον Παναθηναϊκό

Νέο επεισόδιο στο «σίριαλ» Άντριους για τον Παναθηναϊκό, καθώς εκεί που φαινόταν να έχει βρεθεί η χρυσή τομή, ο Αμερικανός άλλαξε γνώμη και κατά συνέπεια ένας εκ των Τόμας ή Γουίλιαμς, αναμένεται να μείνει εκτός δωδεκάδας για το Φάιναλ 8 του κυπέλλου.

Σε πρόβλημα δίχως λύση οδηγείται το θέμα του Άντριους στο τριφύλλι. Με την στάση του, αναγκάζει τον Ράντονιτς, να κόψει αναγκαστικά από την αποστολή, του Φάιναλ 8 του κυπέλλου έναν εκ των Γουίλιαμς ή Τόμας. Οι συγκεκριμένοι παίκτες είναι και οι δυο πολύ σημαντικοί στο πλάνο του Μαυροβούνιου προπονητή.

Ο Αμερικανός, απέρριψε, την πρόταση των «πράσινων», να του πληρώσουν όλο το συμβόλαιο για την φετινή σεζόν, καθώς και το buy out του καλοκαιριού, καθώς ο Άντριους ζήτησε, να εισπράξει 190.000 σήμερα ή 250.000 σε τρεις δόσεις.

Διαβάστε επίσης: Οταν η Μπαρτσελόνα του Πεπ παρέδιδε δωρεάν μαθήματα ποδοσφαίρου στη Γιουνάιτεντ του Φέργκιουσον (vids)

Παρόλο που ο Παναθηναϊκός, συμφώνησε στην πρώτη εκδοχή, ώστε να αποχωρήσει άμεσα και να δηλωθεί κάποιος άλλος στην θέση του, ο παίκτης άλλαξε γνώμη αρνούμενος να υπογράψει το χαρτί και να βγει εκτός επτάδας ξένων.

Οι «πράσινοι», το αποδίδουν σε εκδικητική συμπεριφορά του Άντριους, για τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκαν, όπως ο ίδιος θεωρεί, ο Ράντονιτς και ο Πεδουλάκης.

Έτσι ο Αμερικανός θα συνεχίσει να προπονείται μόνος του, όπως προβλέπεται για τους «κομμένους» αθλητές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ