Τόμας: «Να αντιδράσουμε άμεσα και να επιστρέψουμε στο δρόμο των επιτυχιών»

Τόμας: «Να αντιδράσουμε άμεσα και να επιστρέψουμε στο δρόμο των επιτυχιών»

Ο Ματ Τόμας ανέλυσε την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Μονακό κι έδωσε το σύνθημα για την επιστροφή στις νίκες.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε ακόμα μία ήττα στη φετινή Euroleague, από τη Μονακό με 84-70.

Ο Ματ Τόμας στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, εξήγησε τι πήγε λάθος στο Πριγκιπάτο και τόνισε πως πρέπει η ομάδα να επανέλθει γρήγορα στις νίκες, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Παρασκευής με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τι έγινε με Χάμες στον Ρέντη – Καλύτερα ο Γκάρι

Όσα είπε ο Τόμας στη NOVA:

«Ήμασταν ανταγωνιστικοί. Αυτό ήταν ένα θέμα που είχα παρατηρήσει από τότε που ήρθα πως δεν παίζαμε σταθερά στα 40 λεπτά. Αν θες να κερδίσεις στην Ευρωλίγκα πρέπει να παίξεις για 40 λεπτά για να κερδίσεις.

Έχουμε ένα ταλαντούχο ρόστερ, έχουμε κάποιους τραυματισμούς. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Έχουμε αρκετούς παίκτες που μπορούν να κερδίσουν παιχνίδια. Κανείς δεν ψάχνει δικαιολογίες. Πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε.

Από την πλευρά μου προσπαθώ να είμαι επιθετικός, να βρω τα σημεία μου και να παίρνω καλά σουτ. Προσπαθώ να συνηθίσω τους συμπαίκτες μου. Είμαι εδώ έναν μήνα και μέσα στο πρώτο 10ήμερο είχαμε αλλαγή προπονητή. Σιγά σιγά βρίσκω τα πατήματά μου.

Περιμένουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Έχουμε μια ευκαιρία μπροστά μας την Παρασκευή, αυτή είναι η ομορφιά. Θέλουμε να αντιδράσουμε άμεσα και να επιστρέψουμε στο δρόμο των επιτυχιών. Δεν παίρνουμε την ήττα χαλαρά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ