Αιχμές του Λάρκιν προς τον Αταμάν

Αιχμές του Λάρκιν προς τον Αταμάν

Ο Σέιν Λάρκιν δεν ήταν καθόλου χαρούμενος από τον χρόνο συμμετοχής του στην αναμέτρηση με την Παρτίζαν.

Σε μπελάδες έχει μπει η Αναντολού Έφες, όσον αφορά την πρόκρισή της στα πλέι-οφ της Euroleague, μετά και την ήττα της από την Παρτίζαν εντός έδρας, με τον Σέιν Λάρκιν να έχει να πει μερικά λόγια στον Εργκίν Αταμάν.

Ο Αμερικανός γκαρντ σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Twitter αναφέρθηκε στον χρόνο συμμετοχής του στο παιχνίδι, τονίζοντας πως έπαιξε μόλις 22 λεπτά, την στιγμή που συμπαίκτης του με -19 στο σύστημα αξιολόγησης έπαιξε 38.

«Στο σημαντικότερο παιχνίδι της σεζόν έπαιξα 22 λεπτά. Και στα τελευταία 3 λεπτά ήμουν εκτός. Με ενδιαφέρει μόνο η ομάδα, θέλω να κερδίζω, αλλά αυτό καταστρέφει το μυαλό μου. Ένας συμπαίκτης μου ήταν -19 στην αξιολόγηση, αλλά έπαιξε 38 λεπτά. Δώσε μου χρόνο για να βελτιώσω τα νούμερά μου, γιατί θα το κάνω. Τα μεγάλα ματς χρειάζονται μεγάλους παίκτες», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια ανέφερε:

«Ζήτησα να παίξω και τα 40 λεπτά; Όχι. Είπα ότι είμαι υπέρ της ομάδας. Ωστόσο, η απογοήτευσή μου προέρχεται από το γεγονός ότι έπαιξα 22 λεπτά στο πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς. Αν κάποιος δεν θέλει να είναι εκεί έξω, τότε είναι πρόβλημα. Το να θέλεις να είσαι στο παρκέ είναι έγκλημα;».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ