Γιασικεβίτσιους: «Δύσκολο να βγούμε πρώτοι αλλά θα παλέψουμε»

Γιασικεβίτσιους: «Δύσκολο να βγούμε πρώτοι αλλά θα παλέψουμε»

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, παραδέχτηκε με δηλώσεις του ότι είναι πλέον δύσκολο η ομάδα του να τερματίσει 1η στη Euroleague.

Η Μπαρτσελόνα τα χρειάστηκε χθες αλλά κατάφερε να επικρατήσει εντός έδρας του Ερυθρού Αστέρα με σκορ 85-79 για την 29η αγωνιστική της Euroleague.

Τα Play-Offs λοιπόν είναι κάτι παραπάνω από κοντά αφού οι Καταλανοί μετρούν πλέον 19 νίκες 10 ήττες όντας στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα ωστόσο η πρωτιά πριν από αυτά φαντάζει δύσκολη, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στην κορυφή (ρεκόρ 21-8) και τη Ρεάλ Μαδρίτης στη 2η θέση (20-9).

Διαβάστε περισσότερα: «Βόμβες» Μαρινάκη κατά Μπένετ: «Ανεπαρκής και ψεύδεται»

Για του λόγου το αληθές ο ίδιος ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» Σαρούνας Γιασικεβίτσιους με δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα παραδέχτηκε πως φαντάζει δύσκολο να βγει 1η η ομάδα του αλλά θα παλέψει.

«Θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Μοιάζει δύσκολο να βγούμε πρώτοι αλλά θα παλέψουμε γι’ αυτό. Το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ είναι ο μίνιμουμ στόχος για την Μπαρτσελόνα. Ελπίζω να τα καταφέρουμε», δήλωσε ο Λιθουανός τεχνικός με τη Μπαρτσελόνα να αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και κατόπιν να πηγαίνει στη Σερβία για την αναμέτρηση με την Παρτιζάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ