Εκτός επ’ αόριστον ο Αταμάν με πρόβλημα υγείας

Εκτός επ’ αόριστον ο Αταμάν με πρόβλημα υγείας

Ο προπονητής της Εφές, Εργκίν Αταμάν, αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και θα απουσιάσει από τον πάγκο της τουρκικής ομάδας μέχρι να βελτιωθεί η κατάστασή του.

Ανησυχία υπάρχει στο στρατόπεδο της Εφές Αναντολού, καθώς ο προπονητής των Τούρκων, Εργκίν Αταμάν, θα απουσιάσει για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα λόγω προβλήματος υγείας.

Όπως ανακοίνωσε και επίσημα η διοίκηση της Εφές, ο Αταμάν έχει προσβληθεί από πνευμονία και θα απουσιάσει σίγουρα από τον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Μπουγιουκτσεκμετσέ για την Τουρκική Λίγκα.

Διαβάστε επίσης: «Θύελλα» στο Instagram με τη σύντροφο πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή

Πολύ αμφίβολη είναι και η παρουσία του στον πάγκο για την αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου στο Βερολίνο για την Euroleague, την ερχόμενη Τρίτη (21/3), καθώς ο 57χρονος θα πρέπει πρώτα να υποβληθεί σε αξονική για να πάρει το πράσινο φως από το ιατρικό επιτελείο.

Προβλήματα λοιπόν σε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν καθώς η Εφές θα δώσει μεγάλη μάχη για την είσοδό της στην 8άδα της Euroleague καθώς μετά το κακό ξεκίνημα της, βρίσκεται στην 11η θέση με ρεκόρ 14-15, με την απόσταση από την 8η Μπασκόνια να είναι μία μόλις νίκη και πέντε ματς να απομένουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ