Ο Λάρκιν, ο Ολυμπιακός και το μπλέξιμο από την Τουρκία!

Ο Λάρκιν, ο Ολυμπιακός και το μπλέξιμο από την Τουρκία!

Το κλίμα για τον Σέιν Λάρκιν στην Εφές είναι τεταμένο και το όνομα του γκαρντ των πρωταθλητών Ευρώπης έρχεται να συνδεθεί με τον Ολυμπιακό.

Ο Σέιν Λάρκιν είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Euroleague τα τελευταία χρόνια. Ο Αμερικανός γκαρντ με το τουρκικό διαβατήριο, αποτελεί βασικό «γρανάζι» για την back to back πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αναντολού Εφές και είναι χωρίς αμφιβολία ένας παίκτης που όλες οι ομάδες θα ήθελαν να εντάξουν στο δυναμικό τους, υπό προϋποθέσεις.

Μετά τις εξελίξεις με τη δημόσια τοποθέτησή του εναντίον του Εργκίν Αταμάν, δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, κάνουν λόγο για αβεβαιότητα στο μέλλον του στην τουρκική ομάδα και έρχονται να μπλέξουν τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης: Ο Φορτούνης και η άμυνα

Τις τελευταίες ημέρες, έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα του Λάρκιν αρκετός ντόρος, εξαιτίας ενός σχολίου που έκανε στα social media, μετά την ήττα της Εφές από την Παρτιζάν στην Κωνσταντινούπολη, που έφερε σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τους πρωταθλητές, σχετικά με την είσοδό τους στα playoffs.

Ο Λάρκιν λίγη ώρα μετά από την αναμέτρηση, τα έβαλε για πρώτη φορά δημόσια με τον Εργκίν Αταμάν, για να δείξει την ενόχλησή του σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο τον χρησιμοποιεί ο Τούρκος προπονητής. Συγκεκριμένα έγραψε στο twitter:

«Στο σημαντικότερο παιχνίδι της σεζόν, έπαιξα 22 λεπτά. Και στα τελευταία τρία ήμουν εκτός. Με ενδιαφέρει μόνο η ομάδα, θέλω να κερδίζω, αλλά αυτό διαλύει το μυαλό μου. Ένας συμπαίκτης μου ήταν -19 στην κατηγορία +/-, όμως εκείνος έπαιξε 38 λεπτά! Δώσε μου χρόνο για να βελτιώσω τα νούμερά μου, γιατί θα το κάνω. Τα μεγάλα ματς χρειάζονται μεγάλους παίκτες».

Πάμε τώρα στο δια ταύτα. Θα μπορούσε ο Λάρκιν να απασχολήσει τον Ολυμπιακό, σε περίπτωση που είναι διαθέσιμος το καλοκαίρι; Η αλήθεια είναι πως οι πιθανότητες να αποχωρήσει από την Εφές δεν είναι πλέον λίγες, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» σε καμία περίπτωση δεν θα είναι από τα πρώτα φαβορί για την απόκτησή του, αν ενδιαφερθούν. Πρόκειται για έναν παίκτη με πολύ υψηλό κασέ, καθώς το συμβόλαιό του αγγίζει τα 3,5 εκατ. ευρώ ετησίως, ποσό ασφαλώς που δεν μπορεί (και δεν θέλει) να διαθέσει ο Ολυμπιακός για έναν και μόνο παίκτη.

Από τη στιγμή που οι Πειραιώτες διανύουν μια από τις καλύτερες σεζόν της ιστορίας τους, έχοντας ήδη εξασφαλίσει την είσοδό τους στα playoffs της Euroleague και την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, η οποιαδήποτε συζήτηση για προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, με το οποίο άπαντες στην ομάδα είναι ευχαριστημένοι, είναι προς το παρόν χωρίς βάση.

Όσον αφορά τον Λάρκιν, είναι βέβαιο πως δεν θα είναι λίγες οι ομάδες του κορυφαίου επιπέδου στην Ευρώπη, που θα στρώσουν «χαλί» εκατομμυρίων σε περίπτωση που αποφασίσει να αποχωρήσει τελικά από τους Τούρκους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ