Τι συμβαίνει με τον Ντόρσεϊ…

Τι συμβαίνει με τον Ντόρσεϊ…

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μπορεί να ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στη Φενέρμπαχτσε όμως μέχρι στιγμής δεν θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη που έκανε... παπάδες την περασμένη σεζόν.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μετά από ένα σίριαλ που εκτυλίχθηκε από τον περασμένο Νοέμβριο αποφάσισε τελικά να επιστρέψει στην Ευρώπη μετά το μικρό πέρασμα του από το ΝΒΑ, τους Μάβερικς και κυρίως τη G-League.

Οι ομάδες που ασχολήθηκαν με την περίπτωση του ήταν πολλές από τη Euroleague, μαζί και ο Ολυμπιακός πριν από μερικούς μήνες, όμως εκείνος επέλεξε τη Φενέρμπαχτσε και να συνεργαστεί ξανά με τον Δημήτρη Ιτούδη, μετά την Εθνική Ελλάδος.

Εκεί έχει βρει ένα πλήρες ρόστερ και μαζί τους έτερους Έλληνες, Νικ Καλάθη και Κώστα Αντετοκούνμπο, όμως η αλήθεια είναι ότι προς το παρόν δεν πείθει με τις εμφανίσεις του και δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες.

Ο Ντόρσεϊ συνολικά στη Euroleague, στα 4 ματς που φοράει τη φανέλα της τούρκικης ομάδας, έχει παίξει όλα κι όλα 30 λεπτά και μετράει μόλις 4,3 πόντους και αυτό γιατί έχει σκοράρει 13 με τη Βαλένθια, σε ένα ματς που η Φενέρ καθάρισε εύκολα.

Για παράδειγμα έχει μείνει εκτός από το ματς με την Αρμάνι (δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής), στο ντεμπούτο του με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε μόλις 4.30 λεπτά χρόνο συμμετοχής και απογοήτευσε, ενώ με την Μπαρτσελόνα έπαιξε 14 λεπτά, όμως πέτυχε μόλις 3 πόντους.

Ο ομογενής γκαρντ δεδομένα δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση και προσπαθεί να εγκλιματιστεί στη νέα του ομάδα, ενώ φαίνεται να έχει «μπερδέψει» κάπως το ροτέισον, αλλά και όλη την ομάδα που δεν έχει πιάσει καλή απόδοση.

Μπροστά του παρόλα αυτά έχει αρκετό χρόνο, είναι εξάλλου ένα πρότζεκτ που εμπιστεύτηκε τόσο ο Ιτούδης όσο και ο ίδιος ο σύλλογος, αφού υπέγραψε για 2,5 χρόνια και θα τον στηρίξει η ομάδα.

Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους σκόρερ στην Ευρώπη και μπορεί να σε «σκοτώσει» στην καλή του μέρα, για αυτό και αποκτήθηκε, με τον Έλληνα τεχνικό της Φενέρ να τον πιστεύει, αλλά προς το παρόν να τον διαχειρίζεται με σχετικά μικρό χρόνο συμμετοχής, διότι φαίνεται ότι δεν είναι και στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.

Δείτε τι έχει κάνει στη Euroleague: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ