Τι γίνεται με Λαρεντζάκη και Ολυμπιακό – Η λεπτομέρεια στο συμβόλαιο του

Τι γίνεται με Λαρεντζάκη και Ολυμπιακό – Η λεπτομέρεια στο συμβόλαιο του

O Γιαννούλης Λαρεντζάκης και οι φήμες που ακούγονται, το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά...

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει το μυαλό του αποκλειστικά στο ματς με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι και στην κατάκτηση του πλεονεκτήματος έδρας και της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια της Euroleague, όμως την ίδια ώρα τα σενάρια δίνουν και παίρνουν.

Σε ένα από αυτά γίνεται λόγος για το συμβόλαιο του Γιαννούλη Λαρεντζάκη και αν ο Έλληνας γκαρντ που πραγματοποιεί μαγική σεζόν θα ανανεώσει πρόωρα τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες.

Ο «Λάρι» είναι σημαντικός στο λιμάνι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον θέλει και φυσικά θα καθίσει η διοίκηση του Ολυμπιακού στο τραπέζι μαζί του για να ανανεώσει το συμβόλαιο του, αλλά και για να βάλει τέλος στις όποιες φήμες ακούγονται το τελευταίο διάστημα.

Ο Λαρεντζάκης έχει ακουστεί ότι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από πλευράς των Κυπελλούχων Ελλάδας και μάλιστα στις φήμες που ακούγονται εμπλέκεται και ο Παναθηναϊκός, όμως υπάρχει μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια και ένας όρος στο συμβόλαιο του που τον «δένει» προς το παρόν στο λιμάνι.

Η λεπτομέρεια αυτή είναι πως στο συμβόλαιο που υπέγραψε το 2020 με τον Ολυμπιακό είχε ισχύ για 2+1+1 έτη, κάτι που σημαίνει ότι φέτος το καλοκαίρι δεν μένει ελεύθερος, αλλά έχει συμβόλαιο κανονικά με τους Πειραιώτες, αν ενεργοποιήσουν το deal. Κάτι που φυσικά και θα κάνουν, ενώ είναι διατεθειμένοι πέρα από αυτό να κινήσουν και τις διαδικασίες για να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα με ακόμη καλύτερους όρους. Κάτι που όμως θα γίνει την κατάλληλη στιγμή από πλευράς διοίκησης του Ολυμπιακού…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ