Φενέρμπαχτσε: Χάνει τον Ουίλμπεκιν για τουλάχιστον δυο εβδομάδες!

Φενέρμπαχτσε: Χάνει τον Ουίλμπεκιν για τουλάχιστον δυο εβδομάδες!

Εκτός δράσης για τουλάχιστον δυο εβδομάδες θα μείνει ο Σκότι Ουίλμπεκιν, όπως ενημέρωσε η Φενέρμπαχτσε, καθώς αποκόμισε πρόβλημα στο παιχνίδι με την Αρμάνι.

Ο Σκότι Ουίλμπεκιν τραυματίστηκε στο γόνατο στο εξ αναβολής ματς της Euroleague κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο την Τρίτη 21 Μαρτίου και η διάγνωση έδειξε κάκωση μετά τις απαραίτητες εξετάσεις.

O Αμερικανός γκαρντ έχει ήδη ξεκινήσει  θεραπείες και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σε δύο εβδομάδες για το πότε θα μπορέσει να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Έτσι αναμένεται να χάσει σίγουρα τα παιχνίδια με τη Ζαλγκίρις για την Euroleague ( 24/3) ,την Ρεάλ Μαδρίτης(29/3) και την Μπασκόνια στις 31 Μαρτίου, ενώ ενδιάμεσα( 26/3) υπάρχει και παιχνίδι για το τουρκικό πρωτάθλημα με την Τόφας εκτός έδρας.
Διαβάστε επίσης: Τι γίνεται με Λαρεντζάκη και Ολυμπιακό – Η λεπτομέρεια στο συμβόλαιο του

Την φετινή σεζόν ο Ουίλμπεκιν έχει 11,1 πόντους, 1,7 ριμπάουντ, 2,6 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 24 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο στην διοργάνωση. Αυτή ίσως είναι και η ευκαιρία του Τάιλερ Ντόρσει, να βρει περισσότερο χώρο στο ροτέισον της Φενέρ και να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις, που μας είχε συνηθίσει την περσινή χρονιά με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ