ΠΑΡΤΙΖΑΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΡΤΙΖΑΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΡΤΙΖΑΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming.

ΠΑΡΤΙΖΑΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Η Παρτιζάν πήρε τεράστια νίκη με αντίπαλο την Εφές, στην Τουρκία, αφού στο τελικό 97-84 ξεχώρισε ο Πάντερ με 19 πόντους. Τεράστια επικράτηση για τη σέρβικη ομάδα, που πλέον έχει μπει δυνατά στη διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη οκτάδα. Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι στην 7η θέση με ρεκόρ 16-13. Βρίσκεται οριακά πάνω από Ζαλγκίρις και Μπασκόνια και Βαλένθια, έτσι η μάχη για την οκτάδα και τα νοκ-άουτ φουντώνει.

Ο Ολυμπιακός έφτασε σε μεγάλες νίκες απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Μπάγερν, πριν τη δραματική νίκη με αντίπαλο τη Ζαλγκίρις, με το πολύ κρίσιμο σουτ του Βεζένκοφ, στο τέλος. Το σύνολο του Μπαρτζώκα, επικράτησε του Παναθηναϊκού στο μεγάλο ντέρμπι για την Α1, με τους Λαρεντζάκη (13 π.), Κάαναν (12 π.) και ΜακΚίσικ (12 π.), να ξεχωρίζουν. Ο πρωτοπόρος της Ευρωλίγκας, δίνει απόψε ένα πολύ κρίσιμο ματς στη Σερβία, χωρίς τον Μπαρτζώκα στον πάγκο, με τον βοηθό του να προπονεί την ομάδα και να βρίσκεται απόψε στον πάγκο.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Παρτιζάν και Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένη για τις 21:00 της Παρασκευής.

ΠΑΡΤΙΖΑΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ