Δεν παίζει ο… Μπαρτζώκας, αλλά…

Δεν παίζει ο… Μπαρτζώκας, αλλά…

Κλειστό ματς στο Βελιγράδι για τον Ολυμπιακό.

Γράφει ο Κώστας Κούσης…

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός πάλεψε και χθες με τη Μπαρτσελόνα, αλλά δεν τα κατάφερε, χάνοντας με 74-88, αποτέλεσμα που δικαίωσε, έστω για μισό πόντο (πόσες φορές χάσαμε αναλόγως), την επιλογή του διπλού με το over, που προτείναμε χθες στη στήλη και έτσι συνεχίζουμε με θετικό πρόσημο.

Σήμερα θα πάμε στοίχημα με τον δύσκολο αγώνα με τον Ολυμπιακό να δοκιμάζεται στο Βελιγράδι με την πολύ καλή Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην κατάμεστη Stark Arena, μια και οι Σέρβοι ανακοίνωσαν sold out.

Παρτιζάν Βελιγραδίου-Ολυμπιακός Προγνωστικά

Δε θα έχει τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον πάγκο, καθώς ο κόουτς είναι ακόμη άρρωστος και έμεινε στην Ελλάδα, απουσία που βεβαίως είναι σημαντική, αλλά δεν… παίζει κιόλας μέσα στο παρκέ. Έτσι κι αλλιώς η ομάδα του είναι έτσι δομημένη απ’ αυτόν που μερικές φορές νομίζεις ότι παίζει με αυτόματο… πιλότο.

Έτσι κι αλλιώς, με Μπαρτζώκα ή χωρίς, ο αγώνας θα ήταν πολύ δύσκολος για τον Ολυμπιακό και λόγω της έδρας αλλά και επειδή η Παρτιζάν είναι μια καλή ομάδα, που είναι και σε «καλό φεγγάρι».

Η Παρτιζάν έκανε μεγάλο «διπλό» την περασμένη εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη, επί της Εφές με 84-97, κι έτσι πήρε «κεφάλι» για την πρόκριση στα playoffs (16-13 ρεκόρ), όμως μετά έχει δύσκολο πρόγραμμα, Μάλιστα τα τρία εντός που έχει, είναι με Ολυμπιακό, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, άρα δεν μπορεί να νιώθει σίγουρη, οπότε θέλει νίκη σήμερα!

Κόντρα στην Εφές του Αταμάν η ομάδα του Ομπράντοβιτς είχε και πάλι πρώτο σκόρερ τον Κέβιν Πάντερ με 19 πόντους, ενώ ο Ματίας Λεσόρτ  είχε 17 πόντους και 7 ριμπάουντ και οι Ζακ ΛεΝτέι και Τζέιμς Νάναλι είχαν από 16 πόντους.

Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος, έχει προκριθεί ήδη στα πλέιοφς, θέλει άλλες 1-2 νίκες για να εξασφαλίσει και το πλεονέκτημα έδρας, ενώ κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική, τη Ζαλγκίρις με 72-74 με καλάθι του Βεζένκοφ, κέρδισε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ δύσκολα, κέρδισε και στο Λαύριο, οπότε πάει σε καλή ψυχολογική κατάσταση στο Βελιγράδι και με τον «αέρα» του πρώτου.

Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα είναι υπέρ της… ήττας του Ολυμπιακού, που θα «κατεβεί» με προπονητή τον Χρήστο Παππά, λόγω της έδρας και του κινήτρου που έχει η Παρτιζάν, συν την απουσία του Μπαρτζώκα. Δε θα συμφωνήσουμε έτσι εύκολα και θα πάμε με το να μη νικήσει κανείς πάνω από 6 πόντους, σε απόδοση 2,57, που βρίσκουμε στη Stoiximan. Φυσικά το αγαπημένο μας double/double του Βεζένκοφ (4,60) πάντα στα υπ’ όψη, αλλά και του Λεσόρ (6,40), που μπορεί να το κάνει έστω και κόντρα στον Φαλ…

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:00 Παρτιζάν Βελιγραδίου-Ολυμπιακός | Καμία ομάδα να νικήσει με 6+ (2,57)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ