Λάσο: «Ο Γιουλ θα παίξει, θυμώνει όταν τον κρατάω στον πάγκο»

Λάσο: «Ο Γιουλ θα παίξει, θυμώνει όταν τον κρατάω στον πάγκο»

Στην επιστροφή του Σέρχιο Γιουλ αναφέρθηκε ο Πάμπλο Λάσο σε δηλώσεις του ενόψει του Game 3 κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο, σε δηλώσεις του ενόψει της αυριανής (25/04, 19:45) αναμέτρησης των Μερένχες κόντρα στον Παναθηναϊκό, στάθηκε στην επιστροφή του Σέρχιο Γιουλ και σχολίασε το βάθος του πράσινου ρόστερ.

Ο πολύπειρος Ισπανός κόουτς αναφέρθηκε αρχικά στην επάνοδο του Σέρχιο Γιουλ:

«Ο Γιουλ θα παίξει. Αν δεν πιστεύαμε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, δεν θα έπαιζε. Προπονείται στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας εδώ και 15-20 μέρες. Χωρίς την δουλειά του, δεν θα ήταν εφικτό αυτό. Τον βλέπω καλά και το να περιορίσεις τα λεπτά του είναι περίπλοκο όταν είσαι προπονητής τους, γιατί θυμώνει όταν τον κρατάω στον πάγκο. Ωστόσο, ξέρει πως είναι το πρώτο του παιχνίδι εδώ και καιρό και χρειάζεται ακόμη χρόνο για να επανέλθει μετά από τόσο μεγάλο διάστημα αποχής».

Στη συνέχεια, ο Λάσο στάθηκε στην ποιότητα και το βάθος του ρόστερ του Παναθηναϊκού ενώ τόνισε πως περιμένει διαφοροποιήσεις στο παιχνίδι του «τριφυλλιού»:

«Θεωρώ πως ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με ποικιλία στο ρόστερ της. Ο Καλάθης και ο Τζέιμς είναι κυρίαρχοι παίκτες στις θέσεις 1 και 2 και ο κόουτς Πασκουάλ διαθέτει κι άλλους ταλαντούχους παίκτες για το rotation. Επίσης, έχει μεγάλη αθλητικότητα στις θέσεις 3, 4 και 5. Αυτό επιτρέπει στον Πασκουάλ να χρησιμοποιεί διαφορετικά σχήματα, είναι επικίνδυνοι πίσω από τα 6.75 και στην άμυνα μπορούν να κάνουν επίσης πολλά λόγω αθλητικότητας. Είμαστε σίγουροι πως ο Παναθηναϊκός θα παρουσιάσει κάτι νέο, αλλά αυτό δεν θα μας εκπλήξει. Αυτό συμβαίνει από τις ομάδες σε σειρές πλέι οφ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ