Το «πισωγύρισμα», τα λάθη και το συμβόλαιο: Τι συμβαίνει με τον Σλούκα…

Το «πισωγύρισμα», τα λάθη και το συμβόλαιο: Τι συμβαίνει με τον Σλούκα…

O Κώστας Σλούκας μετά τον τραυματισμό του περνάει ένα ντεφορμάρισμα που φάνηκε στο ματς με την Παρτιζάν. Το απίστευτο με τα λάθη και οι συζητήσεις για το συμβόλαιο του.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στο Βελιγράδι κόντρα στην Παρτιζάν και ηττήθηκε με 90-75, όμως κρατάει την τύχη στα χέρια του τόσο για το πλεονέκτημα έδρας όσο και για την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της Euroleague.

Στο ματς με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς πήγαν αρκετά πράγματα λάθος, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, τα ποσοστά στο τρίποντο (3/20) ήταν ερασιτεχνικού χαρακτήρα, όπως και τα λάθη πολλά, με εκείνο που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση να είναι αν μη τι άλλο τα 7 λάθη του Κώστα Σλούκα.

Ο Έλληνας γκαρντ που θεωρείται ένας από τους καλύτερους χειριστές και κορυφαίος δημιουργός και σκόρερ στην Ευρώπη στη χθεσινή αναμέτρηση έδειξε ότι περνάει ένα ντεφορμάρισμα εδώ και μερικά παιχνίδια, με αποκορύφωμα το ματς με την Παρτιζάν.

Ο Σλούκας έκανε πολλά λάθη που δεν έχει συνηθίσει, έφτασε έναν αριθμό που για την κλάση του είναι απαγορευτικός, ενώ τα περισσότερα εξ αυτών τα έκανε στη δεύτερη περίοδο που είναι και το σημείο όπου ξέφυγε κάπως η ομάδα του Ομπράντοβιτς.

Συνολικά στο ματς είχε 8 πόντους, 3 ασίστ, αλλά αβίαστα λάθη, που δείχνουν ότι δεν είναι στο 100%. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται αποδεδειγμένα τον καλό Σλούκα, ειδικά από τη στιγμή που μπαίνει η σεζόν στην πιο κρίσιμη καμπή της.

Η αλήθεια είναι πως εδώ και 5 παιχνίδια δεν είναι ο Σλούκας που μας έχει συνηθίσει και ο Γιώργος Μπαρτζώκας πρέπει να βρει τον τρόπο να τον επαναφέρει στα υψηλά στάνταρ απόδοσης του. Το γεγονός ότι το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι μπορεί να παίζει τον ρόλο του, όμως βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση για να ανανεώσει.

Την ίδια ώρα βέβαια οι «σειρήνες» από τη Ρεάλ Μαδρίτης και όχι μόνο επίσης επηρεάζουν, ενώ αναμφίβολα, η θλάση που υπέστη έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να χάσει τον ρυθμό του και να χρειάζεται χρόνο…

Η φυσική του κατάσταση είναι εξαιρετική εξάλλου, η αγωνιστική έρχεται με τα ματς και μόλις βρει ρυθμό και έχει καθαρό μυαλό θα είναι και πάλι ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά. Μην ξεχνάμε πως μαζί με τον Τόμας Γουόκαπ είναι στην πεντάδα με τους καλύτερους δημιουργούς, οπότε καταλαβαίνει κανείς τη σημασία του να είναι και οι δύο καλά.

Η εμφάνιση του στο Βελιγράδι δεν ήταν καλή, οι παγίδες που του έστησε ο πρώην προπονητής του, Ζέλικο Ομπράντοβιτς τον μπέρδεψαν και τον υποχρέωσαν σε πολλά λάθη και σε κακή εμφάνιση. Όμως οι μεγάλοι παίκτες, όπως δεδομένα είναι ο Σλούκας έχουν τον τρόπο να αντιδρούν και να επιστρέφουν και καλύτερο «ξυπνητήρι» από το ματς με τους Σέρβους δεν μπορούσε να υπάρξει. Και την κατάλληλη στιγμή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ