Χαμός με Λάσο: Δεν «παίζει» μόνος του ο Παναθηναϊκός – Ποια ομάδα μπαίνει «σφήνα»…

Χαμός με Λάσο: Δεν «παίζει» μόνος του ο Παναθηναϊκός – Ποια ομάδα μπαίνει «σφήνα»…

Ο Πάμπλο Λάσο είναι ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού, οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο σύμφωνα με δημοσιεύματα, όμως το τριφύλλι θα δώσει «μάχη» για την υπογραφή του.

O Παναθηναϊκός μετά την αποτυχημένη σεζόν στη Euroleague έχει βάλει ήδη μπροστά το «χτίσιμο» για τη νέα σεζόν, με πρώτο μέλημα να είναι φυσικά ο προπονητής που θα επαναφέρει το τριφύλλι στο επίπεδο που ανήκει.

Οι πράσινοι είναι κοινό μυστικό πως έχουν στην κορυφή της λίστας τους τον Πάμπλο Λάσο για την άκρη του πάγκου, αλλά και ότι έχουν έρθει σε επαφή με την πλευρά του για να μάθουν τις απαιτήσεις του τόσο σε χρονικό επίπεδο, όσο και σχετικά με τους οικονομικούς όρους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα ο Λάσο και ο Παναθηναϊκός τα έχουν βρει στη διάρκεια του συμβολαίου, όμως δεν υπάρχει καμία περαιτέρω συμφωνία και στη Euroleague επικρατεί χαμός σχετικά με τις ομάδες που θα βγουν στην αγορά για προπονητή. Ο ίδιος ο Λάσο μάλιστα αποκάλυψε σε δηλώσεις του ότι έχει ήδη στα χέρια του επίσημες προτάσεις, με ότι αυτό συνεπάγεται…

Μια από αυτές φέρεται να είναι και η Μπάγερν Μονάχου, η οποία βρίσκεται στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα της EuroLeague, μετρώντας μόλις 11 νίκες στα 30 παιχνίδια της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Η εικόνα της δεν είναι καλή και έχει μείνει εκτός στόχων και αυτό ενδέχεται να παίξει καθοριστικό ρόλο για το μέλλον του Αντρέα Τρινκιέρι.

Αντίστοιχα λοιπόν και οι Βαυαροί κοιτάζουν την επόμενη σεζόν όπως και ο Παναθηναϊκός και ο Λάσο είναι στην κορυφή της λίστας της. Μάλιστα, λέγεται πως κι εκείνη έχει κάνει μια διερευνητική κρούση για να μάθει τις προθέσεις του Ισπανού τεχνικού.

«Η Μπάγερν Μονάχου αρχίζει να σκέφτεται την επόμενη σεζόν. Σε περίπτωση που ο Αντρέα Τρινκιέρι δεν συνεχίσει, ο Πάμπλο Λάσο είναι μια από τις βασικές επιλογές της διοίκησης, σύμφωνα με πηγές», ανέφερε ο Ιταλός δημοσιογράφος, Ματέο Αντρεάνι.

Η Μπάγερν είναι μια ομάδα που μπορεί να καλύψει τα «θέλω» του Λάσο σε όλους τους τομείς, καθώς είναι οικονομικά πολύ ισχυρή, ενώ την ίδια ώρα θα βάλει πολύ δύσκολα και στον Παναθηναϊκό, που μέχρι τώρα έμοιαζε να παίζει μόνος του για τον πρώην τεχνικό της Ρεάλ. Αξίζει να σημειωθεί βέβαια πως στη Euroleague τη νέα σεζόν μπορεί να φτάσουν να ψάχνουν προπονητή πάνω από 6-7 ομάδες και ήταν θέμα χρόνου να εμπλακεί κι άλλη ομάδα στη διεκδίκηση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ