Μπ. Ρόμπερτς: «Διαφορετικό αυτό το παιχνίδι»

Μπ. Ρόμπερτς: «Διαφορετικό αυτό το παιχνίδι»

Ο Μπράιαν Ρόμπερτς υποστήριξε πως το ματς της Ευρωλίγκας δεν έχει καμία σχέση με εκείνο της πρεμιέρας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Για πρώτη φορά θα αγωνιστεί απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο Μπράιαν Ρόμπερτς, και σίγουρα θα νιώθει και αυτός «κάπως», στο παιχνίδι της Παρασκευής.

Αναλυτικότερα, ο Αμερικανός γκαρντ σχολίασε στην ανοιχτή προπόνηση του Ολυμπιακού πως: «είναι καλή ευκαιρία για come back, είχαμε ένα κακό παιχνίδι, αλλά είναι ένα παιχνίδι. Πρέπει να αντιδράσουμε, απλά είναι ένα παιχνίδι και τίποτα παραπάνω».

Αναφορικά με το τι πρέπει να αλλάξει ο Ολυμπιακός σε σχέση με το πρώτο ματς, ο Ρόμπερτς είπε: «Στο πρώτο παιχνίδι δεν έπαιξα και απλά έχω να δηλώσω ότι είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω αύριο και θα μπορώ να αγωνιστώ.

Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος αλλά η ομάδα άφησε να της ξεφύγει η νίκη. Το μόνο που δε θέλω είναι να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο» για να κλείσει τις δηλώσεις του σχετικά με τις συνεχόμενες ήττες της ομάδας του Παναθηναϊκού πως:

«Όποια παιχνίδια κι αν προηγήθηκαν και ότι ρεκόρ κι αν έχουν σημειωθεί από τις δύο ομάδες δε θεωρώ ότι παίζουν ρόλο, σημασία έχει το αυριανό παιχνίδι. Το αυριανό ματς είναι πολύ ξεχωριστό και δεν κοιτάμε ούτε αν έρχονται ούτε από 10 συνεχόμενες ήττες ή νίκες αλλά ούτε και ποιο είναι το δικό μας σερί. Είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε έτσι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ