Νέα σενάρια για Χάμες Ροντρίγκες…

Νέα σενάρια για Χάμες Ροντρίγκες…

Συνεχίζουν να ασχολούνται με τον Χάμες Ροντρίγκες στην Τουρκία.

Μεγάλη πέραση φέρεται να έχει στην Τουρκία ο Χάμες Ροντρίγκες.

Οι Τούρκοι δεν σταματούν να ασχολούνται με τον σταρ του Ολυμπιακού, δίνοντας συνέχεια στα μεταγραφικά σενάρια των τελευταίων ημερών.

Διαβάστε επίσης: Ντιτρόιτ Πίστονς – Μιλγουόκι Μπακς 117-126: Ζορίστηκαν, αλλά νίκησαν και χωρίς τον Γιάννη

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα (που αναπαράγονται και στην Κολομβία), πρόκειται να γίνει… μάχη το καλοκαίρι για τα «μάτια» του Κολομβιανού άσου.

Τόσο η Μπεσίκτας, όσο και η Γαλατασαράι έχουν τοποθετημένο ψηλά στη λίστα τους το όνομα του Χάμες Ροντρίγκες και αναμένεται να γίνει κίνηση για την απόκτησή του.

Οπως αναφέρουν οι Τούρκοι, στόχος των δυο ομάδων είναι να τον κάνουν δικό τους για τουλάχιστον έναν χρόνο. Μάλιστα, γίνεται λόγος και για τα χρήματα που θα πέσουν στο τραπέζι για το συμβόλαιο του Χάμες (4 εκατομμύρια ευρώ).

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φόρα που στη γειτονική χώρα ασχολούνται με τον 31χρονο σταρ. Πριν μια εβδομάδα, η Fotomac έκανε λόγο για επικοινωνία της Μπεσίκτας με την πλευρά του παίκτη προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μαζί του.

Αξίζει να σημειωθεί πως την εφετινή σεζόν, ο 31χρονος άσος του Ολυμπιακού μετράει 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 5 γκολ και 6 ασίστ. Θυμίζουμε, πως ο Χάμες βρίσκεται στην Ασία για το φιλικό της Κολομβίας με την Ιαπωνία. Ελαβε κανονικά μέρος στην προπόνηση της ομάδας, ξεπερνώντας τον μικροτραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ