Ολυμπιακός: Στην αναμονή για την επιστροφή του Κάνααν – Θα προλάβει το ντέρμπι;

Ολυμπιακός: Στην αναμονή για την επιστροφή του Κάνααν – Θα προλάβει το ντέρμπι;

Ο Αϊζάια Κάνααν βρίσκεται στην Αμερική καθώς έγινε για δεύτερη φορά πατέρας και θα απουσιάσει από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Βιλερμπάν (29/03), ενώ στον αέρα είναι και η συμμετοχή του κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για ακόμα μία «διαβολοβδομάδα» στη φετινή Euroleague, την τελευταία για την κανονική περίοδο, με δύο σημαντικές σερί αναμετρήσεις στο ΣΕΦ, απέναντι σε Βιλερμπάν (29/03) και Παναθηναϊκό (31/03).

Ο μοναδικός «πονοκέφαλος» για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ακούσει στο όνομα του Αϊζάια Κάνααν, με τον Αμερικανό γκαρντ να απουσιάζει με ειδική άδεια καθώς βρέθηκε στο πλευρό της συζύγου του, η οποία έφερε στον κόσμο το δεύτερό τους παιδί. Μάλιστα ο Ολυμπιακός, έσπευσε να ευχηθεί σε εκείνον και την οικογένειά του για τη γέννηση της κόρης του, με ένα ποστ στα social media.

Διαβάστε επίσης: Η σημαδεμένη τράπουλα και ο μόνος δρόμος του Ολυμπιακού

«Αϊζάια Κάνααν πολλά συγχαρητήρια για την γέννηση της κόρης σου! Μακάρι η οικογένειά σου να περιβάλλεται συνεχώς από αγάπη και ευτυχία».

Θυμίζουμε ότι ο Κάνααν, αφού πρώτα αγωνίστηκε στο Βελιγράδι με την Παρτιζάν το βράδυ της Παρασκευής (24/3) για την 30η αγωνιστική της EuroLeague, στη συνέχεια αποχώρησε με άδεια για να βρεθεί μαζί με τη σύζυγό του το περασμένο Σάββατο (25/03), χάνοντας έτσι το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα. Το ίδιο θα συμβεί και με την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στη Βιλερμπάν για την 31η αγωνιστική της Euroleague.

Δεδομένου ότι ο τοκετός ολοκληρώθηκε και η κόρη του Κάνααν γεννήθηκε σήμερα, είναι πιθανό αύριο ο γκαρντ των «ερυθρόλευκων» να ξεκινήσει το υπερατλαντικό ταξίδι της επιστροφής του στην Ελλάδα, έτσι ώστε να προλάβει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα την Πέμπτη και να είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι της Παρασκευής (31/03) με τον Παναθηναϊκό. Ακόμα ωστόσο δεν είναι τίποτα βέβαιο και κατά πόσο ο 32χρονος γκαρντ των «ερυθρόλευκων» θα είναι σε ετοιμότητα για το παιχνίδι με τον «αιώνιο» αντίπαλο λίγες στροφές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ