Ολυμπιακός: Κόντρα στη Βιλερμπάν για να κλειδώσει το πλεονέκτημα

Ολυμπιακός: Κόντρα στη Βιλερμπάν για να κλειδώσει το πλεονέκτημα

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ με τους Ερυθρόλευκους να ψάχνουν τη νίκη που θα «κλειδώσει» το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Ο πρώτος στόχος που είχε θέσει ο Ολυμπιακός για τη φετινή σεζόν -που ήταν η είσοδος στην οκτάδα- στη Euroleague επετεύχθη αρκετά νωρίς και πλέον οι Ερυθρόλευκοι κοιτούν τον δεύτερο που είναι η εξασφάλιση του πλεονεκτήματος έδρας.

Και μπορεί να έχασαν την ευκαιρία απέναντι στην Παρτίζαν για να το πετύχουν, θα έχουν όμως μια δεύτερη -για αρχή- κόντρα στη Βιλερμπάν (29/3, 21:00) στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής, στο ξεκίνημα άλλης μίας «διαβολοβδομάδας» στην κορυφαίο διασυλλογική διοργάνωση.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται αυτή την στιγμή στην κορυφή της βαθμολογίας με ρεκόρ 21-9 έχοντας παρέα και τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ οι Γάλλοι (8-22) έχουν… αποχαιρετήσει εδώ και καιρό τις ελπίδες τους για μια διάκριση περιμένοντας απλά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών τους.

Στα αγωνιστικά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του μονάχα τον Αϊζάια Κάνααν ο οποίος βρίσκεται με άδεια στις ΗΠΑ λόγω της γέννησης του παιδιού του. Κατά τα άλλα δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού.

Από την άλλη πλευρά, ο Τι Τζέι Πάρκερ δεν μπορεί να υπολογίζει στον καλύτερό του παίκτη, τον Νάντο Ντε Κολό, ο οποίος δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα στην Αθήνα. Παράλληλα εκτός παραμένουν οι Αμίν Νουά, Τζόφρι Λοβέρν και Ζακαρί Ρισασέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ